Chris Brown "F.A.M.E." című vadonatúj lemeze március 21-én érkezik

Számtalan sikeres R&B és popslágert, 3 Grammy-díj jelölést és egy, a Saturday Night Live show-ban előadott nagyszerű fellépést követően megjelenik Chris Brown vadonatúj albuma, a "F.A.M.E.". A multiplatina státuszt elért énekes/táncos lemeze a Jive Records/Sony Music gondozásában kerül a boltok polcaira március 21-én.

Az albumon helyet kaptak olyan No. 1 slágerek, mint a "Deuces" (feat. Tyga és Kevin McCall), a "No Bs" vagy a Top5-ös siker, a "Yeah 3X". Amerikában 1,8 millió példányban kelt el összesen a "Deuces" napjainkig, és 10 hetet töltött a toplisták első helyén, valamint hozott Brownnak egy 2010-es Grammy-díj jelölést a legjobb rap/ének együttműködésért. Legutóbbi toplistavezető slágere a "No Bs" még mindig a Top10-ben tanyázik a Urban Singles charton. A "Yeah 3X" is a Top10-ben foglal helyet nemcsak a Rhythm, de a Top40 Radio listán is, és több mint 1,2 millió példányban kelt már el digitális és mobil eladásokat tekintve összesen.

Brown igazán sokoldalú: énekesként, táncosként és színészként is elismert, így nem meglepő, hogy legújabb lemeze, a "F.A.M.E" munkálataiból kivette részét társszerzőként is, és többek között olyan közreműködőkkel dolgozott együtt, mint Justin Bieber, Lil Wayne, Wiz Khalifa vagy Ludacris.

"Ennek az albumnak a dalai jóval felnőttebbek" - mondja Chris. "Több stílusból válogattuk össze a rákerülő dalokat: az utcai stílustól az igazi soulig, vagy a klubokban hallható zenéktől az érzelgős nótákig mindent megtalálhatsz rajta; olyan dalok is felkerültek a korongra, amit édesanyád vagy a nagymamád is örömmel és szeretettel hallgatna. Összességében a "F.A.M.E." című albummal magamat adom a rajongóknak, megmutatom minden oldalam; a művészetem, a kultúrám és az életszemléletem segítségével igazán megismerhetik, ki is valójában Chris Brown."