Snoop Dogg, Mika és David Guetta is Zamárdiban

Tovább erősödött az ötödik Heineken Balaton Sound programja, a július 7-10 között Zamárdiba látogató világsztárok sora ugyanis újabb csokornyi névvel bővült. A Nagyszínpadon lép fel többek között a legnagyobb amerikai hip hop-ikon, Snoop Dogg. Jön a kortárs könnyűzene egyik legtehetségesebb előadója, Mika és immáron negyedszer tér vissza minden idők legsikeresebb DJ-je, David Guetta is.

Az ötödik Heineken Balaton Sound kínálata minden igényt kielégítőnek ígérkezik. A legfrissebb hírek szerint már biztos, hogy Zamárdiba látogat Snoop Dogg, az amerikai hip hop történelem legnagyobb egyénisége valamint az Outkast rap-csapat ugyancsak ikonikus frontembere, Big Boi. Igazi nyári strandbulit ígér Mika, akiről minden visszafogottság nélkül bátran állítható; a vérében van a popzene.
Negyedik alkalommal lép színpadra a világ jelenleg legkeresettebb DJ-je, aki tavaly nyáron teltházas tömeget vonzott kedvenc fesztiváljára, Zamárdiba. Érkezik tehát David Guetta!

Axwell mellett itt lesz a Swedish House Maffia másik nagyágyúja, Sebastian Ingrosso, valamint Fedde le Grand, az egyik legkeresettebb holland DJ, s rajtuk kívül még Mark Knight, Josh Wink és Seth Troxler igazolt a napokban a Heineken Balaton Soundra.
A nagyszínpados fellépők közé sorakozott fel a New York-i Hercules & Love Affair, és sokak örömére a magyar származású egykori Kraftwerk-tag, Karl Bartos itt mutatja be készülő albumát. A dubstep-rajongók örömére jön Rusko, az elektro és a hiphop kedvelői pedig DJ Krush-t várhatják, Theo Keating legújabb elektro-grindcore projektje, a Fake Blood pedig egy őrületes bulin mutatkozik be a magyar közönségnek. Végül, de nem utolsó sorban először találkozhat Zamárdiban a Heineken Balaton Sound közönsége az élőben színpadra lépő Simian Mobile Disco csapatával.