Elkészült Janicsák Veca első klipje

Janicsák Veca elkészítette első klipjét első hivatalos kislemez dalához a nemrég megjelent „A második X - 10 vadonatúj felvétel!” című lemezéről.

„Labirintus” című új dalával és az ehhez forgatott, szeptemberben érkező klipjével mutatkozik be a nagyközönségnek, akik érzelmes dalain keresztül szerették meg Őt. A „Labirintus” viszont egy tempós szerzemény, amelynek alkotásában az énekesnő is tevékenyen részt vett, hiszen ahogy már ismerjük Őt, önmagát adja dalaiban, magára formálja a szerzők által letett anyagokat is.

„A dinamikus, lendületes énemet is szeretném megmutatni, hiszen az ember nem csak érzelmekben, de erőben, vidámságban is szeret élni, ahol kiadhatja magából a felgyülemlett energiákat, és pozitív élményeket szerez. Ez a dalom ilyen, a szövegében hitet tesz a szerelem mellett, ez nem kérdés, de a korosztályom kitörési vágya, apró létünk a világban, elérhetetlennek tűnő álmaink közös megélésének izgalma is benne van. Nagyon fontos nekem, hogy szeressék ezt a dalt, még akkor is, ha ez most keményebb egy kicsit a megszokottnál. Imádom a gitárokat, szeretek táncolni, és hogy őszinte legyek, már nagyon vártam egy ilyen dalra." – nyilatkozta a dalról Veca.

A dal megtalálható Janicsák Veca „A második X – 10 vadonatúj felvétel!” című lemezén, amely augusztus eleje óta kapható, kizárólag a SPAR-csoport (SPAR, Kaiser's, INTERSPAR) áruházaiban. A CD #1 pozícióban debütált a Mahasz Top 40 album- és válogatáslemez-listán a 32. héten.

3/10 pont