Visszatért a Sugababes!

Szeptember 25-én Nagy Britannia legsikeresebb csaj bandája megjelenteti vadiúj kislemezdalát, a “Freedom”-ot. A dal az együttes új, Sony Music-kal kötött lemezszerződésének bejelentése után érkezik most. Jade, Heidi és Amelle így nyilatkozott: “Szó szerint alig várjuk, hogy az emberek hallják az új anyagunkat. Nagyon élveztük a stúdióban eltöltött időt, és kíváncsian várjuk a visszatérést az érzésünk szerint eddigi legjobb anyagunkkal.”

A “Freedom” egy hatalmas dal, tele a Sugababesre jellemző beszólásokkal – a lányok valóban visszatértek és nem is akárhogy! A “Freedom” egy igazi, szabadjára eresztett popdal a legjobb formájában, himnikus refrénnel és szeszélyes dup-step fordulattal; Jade, Heidi és Amelle bebizonyítják, hogy még mindig kortársaik előtt járnak még egy újabb zseniális slágerlistás számmal melyből árad a muzikalitás.

A Sugababes továbbra is Britannia legizgalmasabb és legdinamikusabb bandája. Slágeres dalaikkal, igazi tehetségükkel és teljes drámaiságukkal folyamatosan képesek meglepetést okozni, átváltozni és szórakoztatni. Több mint 7 millió eladott albummal és 3 millió kislemezzel a hátuk mögött több Top 10-es kislemezt halmoztak fel mint a Spice Girls, az All Saints vagy a Destiny’s Child többek közt. Három tripla platina albummal, számos teltházas turnéval és #1 slágerrel több mint 15 országban, már bizonyították, hogy ők egy olyan erő, mellyel számolni kell.