Lássuk Pálcikát!

2012. március 18. 17:03 -  

 

 

  ©A Magvető Kiadó és a prae.hu közös rajzpályázata Darvasi László új mesekönyvéhez
(Március 1-től április 1-ig). Ezt a Pálcikát még biztosan nem ismered, mert nem sós, nem ropogós, csörgő zacskója sincs és csak egy van belőle! Ő Darvasi László legújabb mesehőse, aki egyik kalandja során egy dagi léggömbhöz kötve már az űrben is járt.

Kíváncsi vagy, hogy aztán mi történt vele? Olvasd el itt Pálcika űrutazásának történetét, és ha tetszett, készíts rajzot a meséhez! De hogy a rajzodat a többiek is megnézhessék, küldd el Magvető Kiadóba, hogy kiállíthassák a könyv bemutatóján, amit a Marczibányi téri Művelődési Központban tartanak 2012. április 11-én 17 órától! A mese-rajzokat április elsejéig várják a Magvető Kiadóba (1086 Budapest, Dankó u. 4-8.). A beérkező képeket elbírálják és a díjakat átadják: Darvasi László, aki Pálcikát megálmodta, Koncz Tímea, aki lerajzolta, Turi Tímea, aki szerkesztőként ráncba szedte és Boczán Bea, aki kritikusként rögtön megszerette. Ha ügyes vagy, Te lehetsz az egyik, aki április 11-én a Magvető sok-sok ajándékkönyvét hazaviszi! De eredmény-hirdetés előtt varázslatos meseolvasás és egy beszélgetés is vár még rád.

A képeidet néhány napig bárki megtekintheti a Marcziban, de ha valaki véletlenül lemarad, megnézheti majd a prae.hu gyerekrovatában vagy a Magvető honlapján (www.magveto.hu).

Készen állsz? Kalandra fel!