VAMBA

Július 5-én nyílik a VAMBA (Király utca 26), Budapest legnagyobb fedett terasza és kulturális központja.  A VAM Design Center szerves részét képező szórakozóhely akár ezer főt is képes  egyszerre vendégül látni. A VAMBA Terasz kiállítások, könnyű és komolyzenei  koncertek mellett sokszínű, változatos kulturális programokat szolgáltat. A magyar könnyűzenei élet új bölcsőjeként, feltörekvő együttesek, előadók mutatják be tehetségüket és mozgatnak meg tömegeket.

Az ismertebb együttesek pedig lemezbemutató koncertekkel, speciális produkciókkal várják a nagyérdeműt.
A hely reggel 11-től friss kávéval, házi limonádéval vagy szörppel, illetve ízléstől és
igénytől függően friss koktéllal várja vendégeit, mindezt baráti áron.
Napközben családi programok, design bolhapiac, bábszínház, zsibvásár,
édességfesztivál várja a kuriózumra vágyókat.
Esténként a szórakozáson a hangsúly: színházi előadások és koncertek varázsolják el a  közönséget. A VAMBA változatos, minden stílusnak megfelelő programkínálattal készül:  tematikus esték, cirkuszi előadások, burlesque előadások, dj fellépők, ez által is estéről  estére változtatva a hely miliőjét.

Július 5-én a nyitóprogram keretén belül a fiatal és tehetséges Jella, Bencsik Levente
kíséretében kezdi meg az estét 20 órától. Őket követi a ByTheWay akusztikus fiúbanda,  akik 20:30-tól mozgatják meg a tömeget, 22 órától pedig Dj Woody, a Bit Busters  formáció egyik tagja zenéjére tetőzik a hangulat. A belépés díjtalan!
A július 5-én nyíló VAMBA minden nap 11-től várja vendégeit!

Sajtóanyag