Költözz Egerbe! - pályázati felhívás

Eger Önkormányzata „Költözz Egerbe!” címmel pályázatot hirdet, melynek nyertesei 2014. augusztus 6-a és augusztus 20-a között, két hétig élvezhetik Eger vendégszeretetét.

A felhívásra olyan, élményekre és kikapcsolódásra vágyó, kreatív fiatalok (párok, barátok) jelentkezését várják, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt, és vállalják, hogy egri történeteiket - fényképek és videofelvételek közzétételével, valamint szöveges formában - megosztják az egész országgal.

Költözz Egerbe! 2013-ban Kata és Ders egy hónapot töltött Egerben, melynek minden napját online nyomon követhettük. A napi 20-30 ezer blog-olvasó biztosan emlékszik arra, amikor Kata lőni tanult, Ders vadászni ment. Esetleg arra, amikor lovaskocsival jártak a szőlőkben, vagy éppen arra, amikor Kata kerékpárját a várban felejtették. Megannyi egri történet, s ez a sztori idén két újabb fiatal életében folytatódik, augusztus 6-a és 20-a között! Garantált, hogy 2014-ben is felejthetetlen élmény lesz Egerbe költözni.

Ami az élményen túl garantált: a nyertes párnak az egriek 100 000 Ft költőpénzt, szállást, a különböző eseményekre szóló belépőjegyeket, valamint több vacsora meghívást biztosítanak.

Pályázati határidő: 2014. július 10.

Jelentkezés módja: egy 1 perces videoblog feltöltése egy videomegosztóra, majd a link továbbítása egy rövid bemutatkozó levél kíséretében a koltozzegerbe@ph.eger.hu címre.
A video témája: „Miért szeretnénk Egerbe költözni?
A jelentkező párosok személyes meghallgatáson is részt vesznek, Budapesten!