Magyar designt Karácsonyra!

150 magyar designer termékeit vonultatja fel az idei Ajándék Terminál.

A Design Terminál immár negyedszerre megszervezett karácsonyi vására december 5-24. között, a város öt pontján várja a minőségi magyar termékek iránt nyitott közönséget.

A Design Terminál célja, hogy karácsonyi vásárával segítse a kiemelkedő tehetségű magyar tervezők és a nagyközönség egymásra találását. Az Ajándék Terminál 2010 óta a magyar tervezők egyik legfontosabb seregszemléjévé vált. A korábbi évekhez hasonlóan, több designer is kifejezetten erre az alkalomra időzítette új termékeinek debütálását. Először mutatkoznak be az Ajándék Terminálon Peter Mero és a TATZ termékei, valamint Szabó Zsófi Kis Hungarikumhatározója is. A korábbi évek kedvelt márkái közül idén is jelen lesz a The Four, Ferencz Vanda, a Hannabi, NANUSKA, a Plié by Atelier, az IVANKA, a NUBU vagy a BP Clothing. Az Ajándék Terminálon eladott termékek után a Design Terminál nem számol el jutalékot, így azok teljes összege közvetlenül a tervezőkhöz kerül

IIdei újdonság, hogy az Erzsébet téri Design Terminálon kívül Budapest több pontján – Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, WestEnd City Center – is várják az érdeklődőket az Ajándék Terminál standjai.

Az Ajándék Terminál kiemelt eseménye idén is a Jótékonysági Design Aukció, ahol közel 70 tervező egyedi designtárgyait árverezik el. A befolyó bevétel idén is az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segíti.
2014. december 17. (szerda) 19:00 Jótékonysági Design Aukció a Terminál Étteremben.
Egyedi design tárgyak kalapács alatt Winkler Nórával. Idén 63 tervező csatlakozott az aukcióhoz és ajánlott fel egy-egy tárgyat árverésre.
Az aukció fővédnöke: Dr. Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos. A hangulatról dj Mahogany gondoskodik.
Az aukció mindenki számára nyitott, előzetes regisztráció nem szükséges!
További információ az ajandekterminal honlapon.