2017. augusztus 23. - szerda

Indul a Budapest-Zsámbék Jazz Járat.

Kinyomtatom...
Winand Gábor-Elsa Valle

Winand Gábor - Elsa Valle Acapella Duó.

Az idei évtől a Moha Kultúrtér kiemelt szándéka, hogy párhuzamos jazz programjaikkal összekössék a két települést, közelségükre, ugyanakkor különböző adottságaikra és hangulatukra építve. Koncertjeik nem csak Budapesten, hanem stratégiai partnerük, a Nyakas Jazz Klub szervezésében Zsámbékon is hallhatók majd. Minden egyes csütörtöki budapesti Moha Jazz Klubot egy szombati, zsámbéki koncert követ.

2015. február 26. 19:00 - Moha Kultúrtér - 1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.

A fővárosból érkezőknek jó szívvel ajánlják, hogy a program napján érkezzenek korábban és fedezzék fel Zsámbék kincseit, a sétautakat, műemlékeket, múzeumokat, a Romtemplomot, a Lámpamúzeumot, vagy éppen a sváb tájházat, a kiváló borokat, hangulatos éttermeket és cukrászdákat, töltsenek Zsámbékon egy kellemes napot! A zsámbéki koncert időpontja február 28-án, szombaton este 7 órakor kerül megrendezésre.

2015. február 28. 19:00 - Művelődési Ház - 2072 Zsámbék, Etyeki u.2.

A sorozat első előadásán két különleges zenei egyéniséggel megáldott énekest mutatnak be. A koncert különlegessége Elsa Valle és Winand Gábor személyiségéből fakad. Két olyan énekhangot hallhatunk, melyek a világ különböző tájain születtek, majd a hely kultúráját, hangulatait, jellegzetes zenéjét magukba szívva cseperedtek fel. Ez a két út ér össze ezen az estén, amikor Elsa Valle afrikai gyökerektől átitatott, a kubai dallam és ritmusvilággal megédesített hangja találkozik Winand Gábor különlegesen finomra csiszolt melodikus improvizációival, az amerikai jazz Afrikából indulva megkerüli a bolygót és közép-európai fűszereket is magába szívva, felfrissülve ismét találkozik régi önmagával.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Cakó Ferenc homokanimáció

Kodály Zoltánné Péczely Sarolta személyesen is megtiszteli részvételével Kodály Zoltán Székelyfonójának pécsi premierjét a Kodály Központban.

Anti-Flag

A legendás punk banda augusztus 22-én tér vissza Budapestre, hogy No Gods, No Masters turnéjukon felforgassák a Dürer Kertet.

CD borító

Boltokban a P. Mobil új albuma!