2017. június 27. - kedd

Indul a Budapest-Zsámbék Jazz Járat.

Kinyomtatom...
Winand Gábor-Elsa Valle

Winand Gábor - Elsa Valle Acapella Duó.

Az idei évtől a Moha Kultúrtér kiemelt szándéka, hogy párhuzamos jazz programjaikkal összekössék a két települést, közelségükre, ugyanakkor különböző adottságaikra és hangulatukra építve. Koncertjeik nem csak Budapesten, hanem stratégiai partnerük, a Nyakas Jazz Klub szervezésében Zsámbékon is hallhatók majd. Minden egyes csütörtöki budapesti Moha Jazz Klubot egy szombati, zsámbéki koncert követ.

2015. február 26. 19:00 - Moha Kultúrtér - 1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.

A fővárosból érkezőknek jó szívvel ajánlják, hogy a program napján érkezzenek korábban és fedezzék fel Zsámbék kincseit, a sétautakat, műemlékeket, múzeumokat, a Romtemplomot, a Lámpamúzeumot, vagy éppen a sváb tájházat, a kiváló borokat, hangulatos éttermeket és cukrászdákat, töltsenek Zsámbékon egy kellemes napot! A zsámbéki koncert időpontja február 28-án, szombaton este 7 órakor kerül megrendezésre.

2015. február 28. 19:00 - Művelődési Ház - 2072 Zsámbék, Etyeki u.2.

A sorozat első előadásán két különleges zenei egyéniséggel megáldott énekest mutatnak be. A koncert különlegessége Elsa Valle és Winand Gábor személyiségéből fakad. Két olyan énekhangot hallhatunk, melyek a világ különböző tájain születtek, majd a hely kultúráját, hangulatait, jellegzetes zenéjét magukba szívva cseperedtek fel. Ez a két út ér össze ezen az estén, amikor Elsa Valle afrikai gyökerektől átitatott, a kubai dallam és ritmusvilággal megédesített hangja találkozik Winand Gábor különlegesen finomra csiszolt melodikus improvizációival, az amerikai jazz Afrikából indulva megkerüli a bolygót és közép-európai fűszereket is magába szívva, felfrissülve ismét találkozik régi önmagával.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Rátóti Zoltán és Huzella Péter estje.

plakát

A festői szépségű Duna-part tőszomszédságában immár negyedik alkalommal rendezik meg a rockzenekarok színpadi találkozóját.

plakát

Lehet úgy táncolni egy szimfonikus zenekar játékára, mintha a Balaton Soundon lennénk? A válasz: igen.