2017. július 20. - csütörtök

„A Fekete, a Barna meg az Ősz”.

Kinyomtatom...
„A Fekete, a Barna meg az Ősz” plakát

Premier a New Orleans Clubban 2015. február 26-án 20 órakor.

A Lovag utcai New Orleans Clubban, Budapest exkluzív jazz klubjában „A Fekete, a Barna meg az Ősz” című zenés kamara előadás premierjére kerül sor. A 450 nm-en, két szinten, igényes belső terekkel kialakított New Orleans Club immár 13 éve fogadja vendégeit.

A  New Orleans Club a különleges programok, a zene és a kikapcsolódás jegyében az eddigiek folyamán többek között olyan neves hazai és külföldi előadók, zenészek, fellépéseinek a helyszíne volt, mint Al Di Meola, Osibisa, Candy Dulfer, John McLaughlin, Eszenyi Enikő, Koltai Róbert, a Pál Utcai Fiúk, a Budapest Bár, a Benkó Dixieland Band vagy a Group’n’Swing. Emellett  számos TV és film forgatásnak is otthont adott: Viva Comet, Megasztár, Dumaszínház, Hal a Tortán vagy az Állítsátok meg Teréz anyut. 

„A Fekete, a Barna meg az Ősz”
A néző egy füstös kávéházban indul a sors kiszámíthatatlan útjain kalandos utazásra. Társaként - a három szereplő mellett -, az élet sokszor megválaszolatlan kérdései, érzések, pillanatok, szerelmek és eredeti történetek szegődnek, miközben a hangulatot a humor és a jó zene fűszerezi.

A közel másfél órás előadás közreműködői Benkő Péter kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Abebe Dániel-Bebe, Fonogram-díjas énekes, a BackIIBlack együttes tagja és Kató Zoltán, a Fonogram-díjas előadóművész, zeneszerző-szaxofonos.
A produkció rendezője Mikó István, Jászai Mari-díjas színész.

Premier: 2015. február 26. csütörtök 20 óra
Következő előadás: 2015. március 19. csütörtök 20 óra
New Orleans Club, 1066 Budapest Lovag utca 5.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Ha tudnád, kin gyalogolsz át mindennap, jobb ember lennél?

jelenet

Véget ért a Fővárosi Nagycirkusz kéthetes nyári szünete!

plakát

Augusztus 9-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján.