2017. szeptember 25. - hétfő

A csajom barátnője - francia-belga romantikus vígjáték

Kinyomtatom...
A csajom barátnője plakát

2015. augusztus 13-án mutatják be Anaïs Demoustier, Félix Moati, és Sophie Verbeeck főszereplésével.

A francia romantikus komédiák szinte kimaradhatatlan eleme a szerelmi háromszög, ám nem mindig csavarnak akkorát a forgatókönyvírók a felálláson, mint A csajom barátnője esetében.

Charlotte régi barátnőjével Mélodie-val csalja barátját, Michát. A férfi ugyan nem gyanakszik, viszont meglehetősen elhanyagolva érzi magát, így ő is megcsalja Charlotte-ot, szintén Mélodie-val. Mélodie számára ez kész káosz, mindkettőjüknek hazudozni kénytelen, miközben őrzi mindkettőjük titkát, ráadásul szerelmes is – mindkettőjükbe.

Charlotte és Mélodie régóta jó barátnők, régebb óta, mint hogy felfedezték volna egymás iránti mélyebb vonzódásukat. Senki nem láthatta előre, hogy Charlotte barátja is beleszeret a lányba. Azt pedig végképp nem, hogy hármójuk közül senki nem lesz képes eldönteni, kit is akar jobban a másik kettő közül. Marad hát a bujkálás, a hazudozás, a szerelmes együttlét a tetőn, a titkos sms-ek. És marad a kétség, vajon ezek a fiatalok csak szexuális fantáziáikat élik ki ilyen hevesen, vagy valóban mély érzelmi kötelék köti össze mindhármukat?

A csajom barátnője
Írta: Jérôme Bonnell és Maël Piriou
Rendezte: Jérôme Bonnell
Magyarországi bemutató: 2015. augusztus 13., forgalmazza a Cinetel Kft.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

John Coltrane

Az exkluzív vetítést a The Best Bad Trip együttes és vendége, Szelevényi Ákos free-jazz szaxofonos Coltraine zenéjét idéző koncertje követi.

plakát

Egyszeri vetítés az Uránia Filmszínházban.

plakát

Stanley Jordan, a nemzetközi jazzélet sztárgitárosa, zeneszerzője koncertezik szeptember 30-án a Fertőrákosi Barlangszínházban.