Mackók a Szabadág-hídon!

Augusztus tizedike biztosan emlékezetes marad a The Biebers életében.

Ezen a napon életük egyik legnagyobb koncertjét adták a Sziget Fesztivál nagy színpadán, néhány órával később pedig megjelent legújabb daluk, a Livin' in klipje is. „Rengeteget dolgoztunk azon, hogy a legjobb formánkat mutassuk hétfőn, hiszen egy évvel ezelőtt még egyáltalán nem hittük volna, hogy a itt állhatunk és zenélhetünk, a nevünk pedig ott lesz Robbie Williams előzenekarai között.”

A Nagy-Szín-Pad versenynek köszönhetően azonban egy hatalmas élménnyel gazdagodott a banda és a közönség is. Életük első fesztiválnyarát egy több ezres koncerttel koronázták meg, sőt, az este szupersztárját is testközelből láthatták.
„ Hatalmas érzés volt a nagy színpadon zenélni és nagyon örültünk annak, hogy az új dalunkat, a Livin' int a külföldi fesztiválozók is velünk énekelték. A buli után pedig, a backstageben odaköszönt az asztalunkhoz Robbie Williams is” - árulta el az együttes frontembere, Puskás Peti.

Azonban nem csak emiatt vonul be a The Biebers történelmébe a hétfői nap, ugyanis ezen a napon debütált az említett új dalhoz készült klip is, melyben egy édes mackópár veszi be a magyar fővárost. Bár eredetileg a zenekartagokkal járták volna be a számukra fontos budapesti helyszíneket, egy színházélmény végül felülírta a rendező terveit.

„A klipet a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábszínész szakos hallgatóival készítettük, mert, bár eredetileg arról szerettünk volna forgatni, ahogy mi érezzük jól magunkat a városban, de láttam a Mackóélet/Mackóálom című vizsgájukat és beleszerettem az ötletbe” - árulta el Peti, aki ezúttal is a rendezői székben foglalt helyet, hiszen a klipet a saját vállalkozása, a BigO Creative Studio készítette. Reményeik szerint a videó is annyira fog tetszeni a The Biebers rajongóinak, mint a koncerteken a dal, ráadásul még több változat is készül belőle a közeljövőben.

"A bulikon a Budapest szót mindig kicseréltük az adott város nevére, amiért nagyon hálás volt a közönség. Innen jött az ötlet, hogy a Livin' in még számos verzióban el fog készülni az ország legszebb városaiban” - tette hozzá a frontember. A fiúknak bárki ajánlhatja a saját városát, ha feltölt egy képet az instagramra és használja a #livinin és a #városneve hashtaget. Így, akár már holnap landolhat a mackók hőlégballonja Helyőpapin, Fityeházon vagy Epölön.
Livin' in
The Biebers - Livin' In (Official Music Video)
Készítette: BigO Creative Studio
Rendező: Puskás Péter
Operatőr: Csizmadia Bendegúz
Asszisztens: Puskás Ádám Dániel
Szereplők: Pájer Alma e.h., Nagy Petra e.h., Föglein Fruzsina e.h., Valentyik Anna e.h. A klipekben látható bábok a Színház- és Filmművészeti Egyetem Mackóélet/Mackóálom című előadásában szerepelnek, amely 2015 őszétől látható az Ódry Színpad műsorán.
Rendező: Tengely Gábor
Koreográfus: Fejes Kitti
A mackókat Sipos Katalin tervezte és készítette.