2017. október 21. - szombat

Koktélozz az utolsó forró hétvégén is!

Kinyomtatom...
koktélok

Italtippek kerti partihoz.

Az előrejelzések szerint elérkeztünk az év utolsó igazán forró hétvégéjéhez, itt a kitűnő alkalom egy vérpezsdítő nyárbúcsúztató kerti partira. Az alkalmat könnyen emlékezetessé teheted magad és barátaid számára, ha a grillételek mellé olyan hűsítő italokat szolgálsz fel, amilyeneket talán még soha nem kóstoltatok. Próbáld ki különleges tequilás receptjeinket, hogy biztosan tüzes legyen a buli!

Ha már kellően forró a hangulat és lehűtenétek magatokat egy jéghideg, pezsdítő koktéllal, akkor alapnak tökéletes választás lehet a mexikóiak kedvenc, 100% kék agavéból készült tequilája. A keveréshez két kitűnő receptet ajánlunk, hogy néhány hozzávalóból változatos és frissítő szomjoltókat kínálhass vendégeidnek.

Jimi Mojito
Hozzávalók: 6 cl el Jimador Blanco, 3 cl limelé, 3 cl agave nektár, 9 cl szóda, mentalevelek
Ha a csapat óriási mojito rajongó, mindenképp érdemes kipróbálnotok ezt a tequilás különlegességet. Egy shakerben rázz össze 4-5 mentalevelet az agave sziruppal és a limelével. Adj hozzá jeget és a többi hozzávalót, majd keverd el alaposan. Öntsd highball poharakba és díszítsd mentalevelekkel!

Batanga
Hozzávalók: 6 cl el Jimador Reposado, 3 cl limelé, 15 cl kóla, csipetnyi só
Nem kell profi bármixernek lenni ennek az italnak az elkészítéséhez sem. Egy highball poharat tölts meg jéggel, öntsd rá a tequilát, a kólát és a limelét. Keverd össze, szervírozd lime szeletekkel majd zsebeld be az elismerő szavakat!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

www.facebook.com

Megrendezik hazánk legnagyobb sajtünnepét.

logó

Az eseményen 14 borászat vesz részt, szigorú szakmai bírálaton kiválasztott boraival.

Jókuti András

Legizgalmasabb gasztrokalandjairól sztorizott Jókuti András, a Világevő blog közismert szerzője a Dreher Talks eseménysorozat első állomásán, a Stex Házban.