2017. szeptember 23. - szombat

A K2 Színház és a Színházak Éjszakája 2015

Kinyomtatom...
k2

K2 a Szkénében, a Jurányiban és Hátsó Kapuban is.

2015. szeptember 19-én, a Színházak Éjszakáján a k2 Színház három programmal is várja a vándorló színházrajongókat. A Szkéné Színházban nyílt próbán, a Jurányi Inkubátorházban egy beszélgetésen és a Hátsó Kapuban koncerten megismerhetik az érdeklődők az előző évad egyik legsikeresebb társulatát, és az előadások alatt találkozhatnak személyesen is az alkotókkal.

Szombat este 18 órakor a Szkénében a nézők bepillanthatnak a k2 Színház legújabb előadásának munkafolyamatába. A készülő darab afféle "kortárs operett", melyet a társulat tagjai írnak. Lesz szövegtanulás, ötletelés, nyílt próba, tánc, ének és megannyi tanácstalanság, ami az operett-készítés során felmerülő problémákat illeti. Aki kedvet érez, ihletet adhat néhány jó ötlettel, kifejezheti a véleményét nevetéssel, paradicsommal, vagy csak hátradőlhet, és élvezheti, ahogyan a társulat először szembesül a kortárs magyar operett lehetetlenségeivel!

Kávézz a k2-vel! 20 órára a Jurányi Inkubátorházban főleg azokat várják, akik érdeklődnek egy független és fiatal társulat működése iránt. Lehet kérdezni múltról, jövőről, próbákról, sikerekről és kudarcokról, működésükről és a működésképtelenségről, vagy akár arról is, hogyan éli meg Horváth Szabolcs és Domokos Zsolt „Oszi”, hogy nyáron megosztva megkapták a legjobb alakításért járó Junior-díjat a Thealter Fesztiválon.

A mozgalmas estét a Macskák esernyővel koncertje zárja 22 órától a Hátsó Kapuban (1074 Budapest, Dohány utca 13.). A k2 Színház társulatból Benkó Bence és Viktor Balázs játszanak a zenekarban.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Katonai kiképző területté alakul szeptember 23-án a csillebérci akadálypálya, ugyanis megrendezik a SpartanLegion elnevezésű új magyar ocr versenyt.

logó

Az eseményen 14 borászat vesz részt, szigorú szakmai bírálaton kiválasztott boraival.

logó

Összművészeti szürreális utazás, póthaj stikli, sorsok és szerelmek – néhány hívószó a Mozsár Műhely 2017/2018-as évadának előadásaiból.