Nőnapi meglepetés

Férfiak a konyhában!

Egy nagy csokor virág, parfüm, csokoládé, apró kiegészítő – a megszokott nőnapi ajándékok. És mi van, ha idén egy kicsit változtatunk, újítunk, és saját készítésű finomsággal lepjük meg a szeretett nőt? A Bonduelle séfje készült erre az alkalomra, összegyűjtött olyan recepteket, amelyekkel könnyedén megbírkózik bármelyik férfi.

„A nemzetközi nőnap alkalmából a férfiak – kortól függetlenül – a világ minden sarkában a nők iránti tiszteletüket és becsületüket fejezik ki. Egy igazi kedveskedős nap, ilyenkor mindenki igyekszik a maga módján meglepetést szerezni. Tapasztalatból mondhatom, egy saját készítésű finomsággal mindig nyert ügye van egy férfinak. A nők különben is szeretik, amikor a férfiak sürögnek-forognak a konyhában. Az alábbi recepteket bátran ajánlom.” – fogalmazott Hargitai György, a Bonduelle séfje.

A sült csicseriborsó saláta elkészítéshez maximum 15 perc szükséges, uzsonnára, vacsorára fogyasztható. A Bonduelle honlapján könnyen követhető receptvideó segítségével a konyhában kevésbé gyakorlottak is el tudják készíteni.
Ugyancsak uzsonnára, vacsorára kevés hozzávalóval mégis finom, ízletes különlegesség a brokkolikrémes sült kenyér, vagy a brokkolis ricotta-torta. A kísérletező kedvűeknek, akik nem riadnak vissza egy picit több munkától, ajánljuk a kukoricapürét grillezett garnélával.

Tény és való, a férfiak ritkábban főznek, de ha egyszer elszánják magukat, még a legegyszerűbb fogást is lelkesen, kifogástalan fűszerezéssel készítik el. Lehet, hogy a főzés több időt vesz igénybe, de a végeredmény finom.
A közelgő nőnap egy újabb alkalom a bizonyításra, úgyhogy főzésre fel!