2017. szeptember 20. - szerda

Elindultak az első Wizz Air járatok Budapestről Nizzába és Baden-Badenbe

Kinyomtatom...
Az első járat indulása

A heti kétszer induló járatok hétfőnként és péntekenként repülnek.

Nizza Párizs után az egyik legnépszerűbb turistacélpont Franciaországban, és Marseille után a második legnagyobb francia város a Földközi-tenger partján. A közvetlen WIZZ-járattal a magyar utazók egyszerűen érhetik el a híres Côte d'Azurt. Az első nizzai járat 142 utasával pénteken indult el, és nem egész két óra múlva le is szállt a gyönyörű francia tengerparton.

Baden-Baden, a délnyugat-németországi fürdőváros a francia és a svájci határ közelében, szintén népszerű turistacélpont termálfürdőivel és az Europa-Parkkal, amely a második leglátogatottabb szórakoztató park Európában. A magyar utazók ezt a célállomást is kedvelik, amit az is mutat, hogy már az első WIZZ gépen 158-an utaztak el Baden-Badenbe a hosszú hétvégére.

A most indított járatra a jegyek 8 990 forinttól (Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket) foglalhatók a wizzair.com oldalon.
A Wizz Air most indított budapesti útvonalai:
Budapest – Karlsruhe/Baden-Baden: Hétfő, Péntek - 8,990 forinttól
Budapest – Nizza: Hétfő, Péntek - 10,990 forinttól

“Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan vonzó útvonalakat indíthatunk Budapestről, mint a nizzai és a baden-badeni. Végre közvetlenül elérhető Magyarországról is a gyönyörű Côte d'Azur és Baden-Baden, amely tökéletes úticél a szépséges német, svájci és francia tájak felfedezéséhez. Már az első pénteki járatok nagyon népszerűek voltak. Szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek és Őexcellenciájának, Fournier nagykövet úrnak a megnyitón való részvételért, ahol hangsúlyozták, mennyire fontosak ezek az utak az országaink közötti kapcsolat szempontjából. Utasainknak és a hozzánk látogatóknak a lehető legszélesebb és legváltozatosabb hálózatot szeretnénk biztosítani, és köszönjük ügyfeleinknek, hogy ragaszkodnak hozzánk – a magyar gyökerű légitársasághoz.” (Tamara Mshvenieradze, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.)

“Több szempontból is örülök, hogy a Wizz Air újabb járat indult Magyarország és Franciaország között. A mindkét irányban egyre erősödő turizmus, a tény, hogy a Wizz Air Airbus gépekkel üzemelteti járatait, a lehetőség országaink gasztronómiai hagyományainak felfedezésére mind annak jelei, hogy Magyarország és Franciaország kapcsolata egyre erősebb, és ehhez az új útvonalak is hozzájárulnak. Külön örömünkre szolgál, hogy hosszú idő elteltével a magyar válogatott szerepelni fog a futball Európa-bajnokságon, és a mérkőzésekre szintén el lehet majd jutni a Wizz Airrel.” – mondta Őexcellenciája Eric Fournier, Franciaország budapesti nagykövete.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

logó

Az eseményen 14 borászat vesz részt, szigorú szakmai bírálaton kiválasztott boraival.

Langer Ágnes, Ririko Takagi, Cosima Soulez Lariviere - Fotó: Zeneakadémia/Adrián Zoltán

A 21 éves Cosima Soulez-Larivière nyerte a Bartók Világverseny hegedű kategóriájának első díját a szeptember 16-án este megtartott döntőben.

Almacukor

Magyar világszám a legújabb természetes édesítőszer.