2017. augusztus 18. - péntek

Flipper Öcsi születésnapjára készül Marót Viki

Kinyomtatom...
Marót Viki és Novai Gábor

Május 29-én lenne 54 éves az énekes legenda, Flipper Öcsi.

A Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes egykori tagja, a Flipper Öcsi művésznéven ismertté vált Jeszenszky Béla Tibor magyar énekes legenda 2008-ban hunyt el. A MOM Kulturális Központban a tiszteletére rendezett emlékkoncerten fellép az énekes féltestvére, Marót Viki is a Nova Kultúr Zenekarral. A Sláger Híradó adásában Viki és Novai Gábor meséltek a koncert előkészületeiről, és az is kiderült, Viki hogyan készül a keserédes évfordulóra.

„Nagy erőkkel próbálunk a bátyám születésnapi koncertjére, Öcsihez méltó estével készülünk” – mondta el a Sláger Híradónak Viki, aki azt is hozzátette, hogy jó hangulatban szeretne ünnepelni. „Én is igyekszem majd mosolyogni, és próbálok csak a szép és jó dolgokra emlékezni, nem az utolsó pillanatra. Öcsi nagyon optimista és pozitív ember volt, ezért a születésnapján ünnepelni fogunk, hozzá semmiféle szomorkodás nem illik” – tette hozzá a Nova Kultúr Zenekar énekesnője.

Novai Gábor is lelkesen készül egykori kollégája és barátjára, Flipper Öcsi születésnapi emlékkoncertjére, akivel hajdanán például a Dolly Roll együttest is megalakították. „Az emlék est felkérésre azonnal és nagy örömmel mondtam igent, mivel Öcsit nagyon szerettem, rendkívül érzékeny és nagyon jó barát volt” – mesélte a Nova Kultúr Zenekar alapítója, aki úgy tartja, hogy ő az őserő a zenekarban, a fiatalság pedig hozzáteszi a saját energiáját.

„Nem bánjuk, ha a retró műfajába sorolják be a Nova Kultúr zenéit, de jobban szeretjük, ha inkább a rock and roll meghatározást használják” – mondta el a Sláger TV Híradójának Novai Gábor. Viki is megerősítette ezt: „nagyon szeretjük a retrót, de szerencsésebb talán az autentikus rock and roll műfajhoz sorolnunk magunkat, ez áll inkább közel hozzánk.”

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Az átadás

Két hónap alatt az eladott termékekből 11 318 000 forint gyűlt össze.

plakát

Ünnepi koncert augusztus 20-án.

CD borító

Boltokban a P. Mobil új albuma!