Elveszett dalok a Dunán

Triász koncerthajó augusztus 3-án.

Immár harmadik alkalommal száll hajóra a Triász legénysége, hogy impozáns látvánnyal egybekötött utazás közben szólaltassa meg a magyar rocktörténelem emblematikus dalait.

A nagysikerű hajós koncertsorozat minden valószínűség szerint idén az utolsó, hiszen a három zenei ász gőzerővel készül harmadik albumának (Elveszett dalok 3.) karácsonyi bemutatójára. Három a magyar igazság, tartja a mondás, s ez többszörösen igaz a Triász (magyarul: Három Ász) zenekarra, akik most dunai hajóskoncerten próbálnak rálelni az elveszett(nek hitt) dalokra.

Ennek érdekében 2016. augusztus 3-án a Szent István park 0-ás kikötőből kifutó Fanny nevű hajó este 20:00 órai beszállással, majd 21:00 órai – pontos! – indulással várja mindazokat, akik a nagy érdeklődésre való tekintettel lemaradtak az előző két zenés kirándulásról. De azokat is, akikhez netán most jut el a Triász koncerthajó és az Elveszett dalok 3. lemezbemutató híre.

A hetvenes évek felejthetetlen dunai koncerthangulatát erre az estére visszacsempésző megmozdulás a fiatalabb generációk számára is különleges élményt jelenthet, hiszen a három kiváló muzsikus (Jankai Béla, Sipos Péter, Kálmán György) a pazarul kivilágított Budapest éjszakai panorámájának látványa mellett egészen különleges zenei csemegét kínál erre az estére.
Miután a hajó befogadó képessége véges, a túljelentkezés nagyarányú, ezért a belépőkről ajánlatos időben gondoskodni. Jegyek elővételben, limitált számban, 4200.- forintos áron a létszám telítődéséig, kizárólag a www.tikettpro.hu oldalon rendelhetők.

Minden zenerajongót és különleges kikapcsolódásra vágyót kiváló büfével, kedves személyzettel vár a Fanny hajó, valamint a Triász legénysége.
2016. augusztus 3. 20:00
Triász koncerthajó - Elveszett dalok