2017. augusztus 23. - szerda

Mit esznek a sztárok a Szigeten?

Kinyomtatom...
Mit esznek a sztárok a Szigeten

Manuka méz, és organikus biomajonéz.

Idén második alkalommal készíti a Sziget legnagyobb sztárjainak ételeit és szolgálja ki, néha meglepő, kívánságait a KIOSK Budapest, a fesztiválköztársaság Nagyszínpadának backstage-ben.

Augusztus legjobban várt hetében közel 100 alkalmazottal, 7000 adag étellel és mindenre megoldást találó séffel dolgozik a KIOSK csapata azon, hogy a nemzetközi sztárfellépők semmiben ne szenvedjenek hiányt, ha ételről van szó. “A backstage ételkínálatának összeállítása komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól, a kifinomult ételekig minden kell tartalmazni a menünknek” – meséli Orosz Gábor, a KIOSK Executive Séfje. Mint elmondta, idén a BBQ-ra helyezik a hangsúlyt, ezért egy igazi, bükkfatüzeléses szmókerben készülnek majd az omlós húsfalatok, a vendégek szeme előtt.

“Természetesem nem szabad megrettenünk, akkor sem, ha olyan különleges kérésekkel találjuk szembe magunkat, mint a manuka méz, kecsketej vagy az organikus biomajonéz. Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így magam készítem el bio alapanyagokból” – magyarázza a séf . ”Az elmúlt években volt már példa arra is, hogy valaki ad hoc sushit rendelt, ezért felpattantam a robogómra és beugrottam a belvárosba, hogy beszerezzem. Eddig mindent megoldottuk, nem tudnak kifogni rajtunk“ – meséli mosolyogva a KIOSK konyhájának főnöke.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Fővárosi Állat- és Növénykert minden korábbinál több programot kínál.

plakát

A sör szeretete megosztja a magyarokat.

teljes_kepernyo_rogzitese_2017.08.07._155154.jpg

A rendezvény gyökereit a folk - és népzene, valamint a népi hagyományok alkotják.