2017. augusztus 20. - vasárnap

Plafonig ért az adrenalin a Corvin Plazában

Kinyomtatom...
jelenet

Első alkalommal szerveztek Extrém Sport Napot a bevásárlóközpontban.

Nagy terek, lépcsők, szédítő magasságok... Az extrém sportolóknak igazi paradicsom lehet egy bevásárlóközpont. Nemrég a Corvin Plazában break táncosok, BMX kerékpárosok és cheerleader lányok vették birtokba a közösségi tereket. A Corvin Plaza egy napra a felnőttek játszóterévé változott.

Az egész napos program során minden látogató találkozhatott és beszélgethetett a jelenlévő sportolókkal, akik az érdeklődőknek különleges bemutatókat is tartottak. A pláza területét birtokba vevő akrobatákat megszégyenítő sportolók olyan extrém kunsztokat mutattak be, amiktől a vendégek lélegzete is elállt. A BMX-esek a bevásárlóközpont teraszán kápráztatták el a vásárlókat, olyan talajon végzett trükköket bemutatva, amik sok-sok éves gyakorlást és elhivatottságot követelnek meg. A Cyr wheel talán egyelőre még kevéssé ismert Magyarországon, viszont a hétvégén mindenki meggyőződhetett arról, hogy a sportágnak helye van a legszebb sportok közt is, hiszen az óriás karikával gyönyörű koreográfiákat bemutató atléta teljesen lenyűgözte és elvarázsolta a nézőket. A kilátogatók tapsolhattak még a cheerleader lányoknak, az airtrack akrobatáknak, break táncosoknak, és street workout bajnokainak is.

A lengyel sportmárkának, a Croppnak köszönhetően hétvégén ráadásul bárki számára lehetőség nyílt az extrém sportok világát közelebbről is megismerni, hiszen szakemberek segítségével a vállalkozó kedvűek kipróbálhatták magukat akár BMX-esként is, vagy belekóstolhattak az Airtrack „hullámzó” talajába is. Ilyen kezdeményezés még nem volt Magyarországon, így a rendezvény kiemelkedőnek számít az extrémsport produkciók terén. A programokat és a sportolókat Tokár Tamás, televíziós műsorvezető és volt extrémsportoló mutatta be az odalátogatóknak.

„Az extrém sportok nagyon fontos szerepet kaptak az életemben, öt éven keresztül görkorcsolyáztam. Nagyon örülök, hogy a rendezvényen népszerűsíthettük ezeket a sportágakat, hiszen mentálisan és fizikálisan is nagyon fontos valamilyen mozgásformát űzni. Ez a sportnap olyan szempontból is jelentős volt, hogy eljuttatta az üzenetet nagyon sok embernek, Magyarországon is van lehetőség szervezetten extrém sportolni.”  – fogalmazott a műsorvezető. A bemutatók lebonyolításában és a fellépők biztosításában partner volt a Flip Unit Production, Magyarország legnagyobb extrém sport ügynöksége, melynek vezetője, Balogh Dávid így nyilatkozott: Az Extrém Sportnapot elsősorban azért hirdettük meg, hogy népszerűsítsük az extrém sportágakat, és hogy lehet biztonságos körülmények között, szervezett módon gyakorolni ezeket a mozgásformákat – mondta a produkciós team vezetője, aki egyébként 11 évvel ezelőtt találkozott először az extrém sporttal.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Az átadás

Két hónap alatt az eladott termékekből 11 318 000 forint gyűlt össze.

plakát

Ünnepi koncert augusztus 20-án.

CD borító

Boltokban a P. Mobil új albuma!