Szimfonikus Remix koncert sztárvendégekkel a Margitszigeten

A Magashegyi Underground koncertjével búcsúzik a Budapesti Nyári Fesztivál.

Augusztus 24-én, csütörtökön a Magashegyi Underground népszerű Szimfonikus Remix koncertjével búcsúzik a nyár a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, amelynek sztárvendégei Beck Zoli, a 30Y frontembere és Molnár Levente, operaénekes lesznek. A Városmajori Szabadtéri Színpadon a Nyáry Krisztián szövegeiből és a Kaláka zenéivel készült Így szerettek ők című irodalmi koncert-színház várja a közönséget augusztus 25-én és 26-án.

A 10 éves jubileumát ünneplő Magashegyi Underground a tavalyi sikeres városmajori fellépést követően először ad nagykoncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2017. augusztus 24-én. A dramatizált szimfonikus koncert a négy évszak, a négy őselem és az ember kapcsolatát járja körül a zenekar ismert, illetve új átirataival. A Magashegyi és a nagy létszámú Fugato Orchestra szimfonikus zenekar mellett a 3D gyerekkórus és a Talamba ütőegyüttes teszi még egyedibbé a hangzást, az est sztárvendégei Molnár Levente, operaénekes és Beck Zoli, a 30Y frontembere lesznek.
A Szimfonikus Remix koncert ereje nemcsak az ismert dalok teljesebb hangzással megszólaló átdolgozásaiban rejlik, hanem a zenei világhoz szervesen kapcsolódó színpadi látvány is elvarázsolja a hallgatóságot. A külön erre az alkalomra megújuló, látványos vetítés és animációk mellett az összhatáshoz Bocskor Bíborka énekesnő megjelenése és a koncert plakátjain látható, ikonikus Sármán Nóra-ruhája is hozzájárul.
A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyárbúcsúztató koncertje a hangulatos természeti környezetben különleges élményt ígér. A 20 órakor kezdődő programra érdemes a MAHART Színházi hajójárattal érkezni, amelynek menetrendje a kezdési és befejezési időponthoz igazított.

A nyár utolsó hétvégén, augusztus 25-én és 26-án, pénteken és szombaton 20 órától látható újra sztárszereposztással a Városmajori Szabadtéri Színpadon a tavalyi szezon sláger-előadása, az Így szerettek ők. A magyar költők, írók szerelmi történeteit feldolgozó, félig szcenírozott előadás a Szabad Tér Színház produkciója, amelyben Nagy-Kálózy Eszter, Gryllus Dorka, Rudolf Péter és Simon Kornél lépnek színre. Az est narrátora az azonos című kötet, valamint az előadás szerzője, Nyáry Krisztián, megzenésített versekkel a Kaláka zenekar kísér.
Bővebb információ és online jegyvásárlás itt.