2017. október 20. - péntek

Alaszkából Grönlandra – katamaránnal

Kinyomtatom...
sport-katamarán

Profi logisztika segítette a sportolót.

7 500 km-t tett meg sport-katamaránjával Yvan Bourgnon a sarkvidéken, hogy 70 nap alatt eljusson Alaszkából Grönlandra. Az egyedülálló teljesítmény elérésében a sportoló partnere a GEFCO volt. Yvan Bourgnon július 13-án az Alaszka nyugati partjainál fekvő Nome-ból indult, és szeptember 22-én érkezett meg Nuukba, Grönlandra.

A sportoló profi segítséget választott ahhoz, hogy katamaránját Antwerpenből Nome-ba szállíttassa. A logisztikai kihívást a GEFCO szoros határidővel oldotta meg, így Bourgnon kihasználhatta azt az időszakot, amikor az egyébként jeges tenger hajózható. A szállítás igen összetett feladatnak minősült: a GEFCO biztonságos csomagolással, különleges emelő és szállító megoldásokkal, légi és vízi úton juttatta el a katamaránt Nome-ba.  

A GEFCO, az ipari logisztika globális szereplője és Európa vezető autóipari logisztikai vállalata büszke arra, hogy Yvan Bourgnon segítségére lehetett abban, hogy teljesíte ezt az egyedülálló utat, hiszen a sportoló a GEFCO-hoz hasonlóan vállalja a kihívásokat, minőségre törekszik, rugalmas és körültekintően kezeli a kockázatot. A világszerte több mint 300 telephellyel rendelkező GEFCO öt kontinensen végzi tevékenységét.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hullám panoráma

Őszi programajánlatok Budapest egyetlen fedett élményfürdőjében, az Aquaworldben.

plakát

Hernádi Judit zenés estje Budakalászon.

plakát

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén ötödik alkalommal Budapesten, valamint első alkalommal Szombathelyre is ellátogat.