Csobbanj az őszi szünetbe

Őszi programajánlatok Budapest egyetlen fedett élményfürdőjében, az Aquaworldben.

Bár a kánikulának és a nyaralásoknak már jó ideje vége, korántsem kell elbúcsúznunk a vizes programoktól. Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő egész évben számos vízikalandot nyújt az idelátogatóknak, érkezzenek akár családdal, akár párban. Nincs másként ez az őszi szünetben sem, ahol a megszokott kínálat mellett kreatív sport és animációs programok is gondoskodnak a tartalmas időtöltésről.

Október 31-én például délután kézműves foglalkozás keretein belül szeretettel várják a kicsiket és nagyokat egyaránt egy közös tökfaragásra, másnap, november elsején pedig a Halloween elmaradhatatlan kellékét, a cukorkagyűjtő elkészítését sajátíthatják el a lurkók, de október 24-én kipróbálhatjuk a vízi petanque-ot is.

Budapest egyetlen fedett élményfürdője a hatalmas vízfelület, saját kútból feltörő termálvíz és az adrenalin növelő csúszdák mellett széles medencekínálattal gondoskodik a nyarat idéző vízikalandról, és egy professzionális szaunavilág a hidegűző kényeztetésről. A hosszú őszi szünet most tehát kiváló lehetőséget kínál, hogy akár egy napra, akár egy hosszú hétvégére is felkeressük ezt a páratlan vízibirodalmat.