Titanic kiállítás: 100 ezer látogató

100 ezredik látogatóját köszöntötte minap a Titanic kiállítás.

A világhírű utazó tárlat júniusban nyitotta meg a kapuit Budapesten a nagyközönség előtt, egy szerencsés család tagjai között volt a 100 ezredik jegyvásárló. A szervezők a család tagjait apróbb ajándékokkal köszöntötték.

A 2300 négyzetméteren elterülő kiállítás több száz eredeti tárgyat mutat be, és már csak pár hétig látogatható Budapest belvárosában, hiszen december 31-én bezár az 5 milliárd forintra biztosított tárlat.

Újdonság, hogy a nyitva tartás utolsó heteiben a látogatók interaktív, tematikus tanórákon is részt vehetnek történész hallgatók szakértő közreműködésével.
Emellett exkluzív lehetőség nyílik arra is, hogy a látogatókat Elter Tamás történész, Titanic-kutató, a kiállítás kurátora kalauzolja végig a termeken. Elter Tamás egyike volt annak a mindössze 20 főből álló nemzetközi expedíciónak, amely lehetőséget kapott arra, hogy a csaknem négyezer méter mélyen nyugvó hajóroncshoz merüljön. Az interaktív tanórák és a különleges, személyes tárlatvezetés iránt máris óriási az érdeklődés.

Titanic kiállítás
Budapest, Király utca 26.