Európa újra mozizni megy!” – Tizedik alkalommal rendezik meg az egyik legnagyobb összeurópai filmünnepet, amelyen tavaly 40 ország 700 mozijában több mint 90.000 néző vett részt.

Kihagyhatatlan tavaszi és nőnapi program.
Az Országos Étterem Hét már 8. éve kerül megrendezésre a gasztronómiát kedvelők számára. A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat idén tavasszal március 5-11. között kóstolhatják meg a vendégek. A résztvevő éttermekbe már elindult az asztalfoglalás, kizárólag online a weboldalon keresztül.
Az 1 hétig tartó programot minden évben nagy érdeklődés fogadja, amit a megtelt éttermek és a pozitív visszajelzések bizonyítanak. Az Étterem Hét keretében évről-évre egyre többen próbálják ki a különböző fogásokat: ősszel 26.000 vendég fordult meg a résztvevő éttermek valamelyikében. A tavaszi programhoz már most több mint 100 étterem csatlakozott, így minden bizonnyal minden érdeklődő megtalálja azt a vendéglátóhelyet, ami leginkább megfelel az étvágyának.
A tavaszi Étterem Hét egyik sajátossága, hogy a részvétel most akár több is lehet egy különleges kulináris programnál vagy családi, baráti összejövetelnél, hiszen a program keretében az Urak akár nőnapi vacsorával is kedveskedhetnek a Hölgyeknek, ha március 8-ra foglalnak asztalt.
A résztvevő éttermek mindegyike igyekszik bemutatni saját konyhája legjavát, így a vendégek a gasztronómia legkülönbözőbb területeiről kóstolhatnak menüsorokat. A tradicionális ételek mellett a különleges fogásokból idén sem lesz hiány: akasztói ponty, borjúszűz, kecskekolbász, ördöghal vagy akár tintahalba töltött csirkemáj is megkóstolható a program keretében. A 3 fogásos menük ára továbbra is 3.300 Ft-s áron érhető el, amely már tartalmazza a szervízdíjat is. Néhány exkluzív és több gourmet étterem idén is készül prémium menüsorokkal, ezek 4.900 Ft-os áron érhetőek el.
A számos visszatérő étterem mellett, idén újak is csatlakoztak a programhoz, így még színesebb éttermi palettából választhatnak az érdeklődők.





















