Luxus fürdő nyílt Budapest szívében

A Mandala Fürdőben a holt-tengeri lebegés élményét is átélhetjük.

Az ókori egyiptomiak úgy tartották, a vízben testünk megtalálja azt a szabadságot, amit lelkünk elveszített. Ez a gondolat inspirálta az öt medencés Mandala Fürdő koncepcióját, amely elsőként hozza el Magyarországra a jövő mélyrelaxációs vizes kezeléseit.

A különleges, meditatív atmoszférájú fürdő Budapest szívében nyitotta meg kapuit. Egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, különleges vizes kezelésekkel és meditatív atmoszférával várja vendégeit az Európában páratlan Mandala Fürdő. A budapesti luxus fürdő a rövidebb tradicionális masszázsok mellett Magyarországon elsőként nyújt speciális vizes kezeléseket a test és a lélek teljes megújulásáért. Az öt medencés fürdőben megtalálható egy holt-tengeri szabad lebegés élményét nyújtó 35 fokos sós vizes medence, egy 36 fokos élmény jakuzzi, egy 38 fokos, izmokat ellazító melegvizes és egy 17 fokos, gyors felfrissülést biztosító hidegvizes medence, valamint egy márványpados gőzkabin. Mindemellett egy 34 fokos vízterápiás medence is rendelkezésre áll, amelyben professzionális trénerek segítségével olyan különleges vizes kezeléseket vehetünk igénybe, mint például a Mandala Aqua Healing, mely kihasználva a víz közvetítő és gyógyító erejét, egy belső utazásra invitálja a vendégeket, hogy megtalálják belső békéjüket. A kezelések alatt – melyek a vízfelszín felett és alatt történnek – a tudat teljesen kikapcsol, a test szabadon mozog és a tökéletes ellazultság, mélyrelaxáció állapotába kerül.

Az egyedi fürdőszolgáltatások mellett speciális hang- és fényjáték, valamint mantra zene és kényeztető illatok segítik a teljes ellazulást. A fürdő medencéiben vagy az élmény jakuzziban ülve élvezhetjük a víz testünket átölelő, relaxáló és éltető erejét, de akár a pihenőtér kényelmes foteljeiben vagy fűtött márványpadján, kezünkben egy csésze teával üldögélve is elérhetjük a teljes relaxáció állapotát.
A Mandala Fürdő a már 15 éve sikeresen működő, közkedvelt Mandala Day Spa újonnan nyílt részeként öt érzékszervre ható luxus kényeztetéssel várja az érdeklődőket.