Repülj el a The Walking Dead forgatási helyszíneire az RTL Spike-kal

Vicces zombivadászatra csábít a csatorna.

Óriási sikerrel debütált az RTL Spike-on a The Walking Dead, május 28-án 23.00-tól már a második évad epizódjait láthatják a nézők. A csatorna ennek kapcsán egy nagyszabású nyereményjátékot indít, amelynek fődíja egy kétszemélyes amerikai kiruccanás, méghozzá Atlantába, a sorozat eredeti helyszíneire.

Aki részt szeretne venni az aktivitásban, annak nem kell mást tennie, csak hétköznap esténként az aktuális premier epizódokat figyelni, és amíg látja a képernyőn felbukkanó célkeresztet, megszámolni, hogy hány zombival végeznek a főhősök, majd a végeredményt beküldeni a Spike Zombi-leszámoló játékába.

A The Walking Dead szereplőinek élete a folyamatos menekülés és a túlélés körül forog. Amikor azt hinnék, biztos menedékre leltek a gyilkos zombihorda elől, mindig újabb csapás éri a csapatot, amelynek tagjai arra kényszerülnek, hogy tovább meneküljenek az élholtak elől. A sorozat rajongói az évek alatt olyan helyekre juthattak el a TV képernyőjén keresztül, mint Alexandria vagy Woodbury, most azonban az RTL Spike-nak köszönhetően nemcsak képzeletben, de személyesen is meglátogathatják ezeket a kultikus helyszíneket.

Mindig is szerettél volna ellátogatni az igazi zombiparadicsomba és testközelből átélni, milyen lehet belecsöppeni az apokalipszisbe? A csatorna jóvoltából most mindenki megkapja az esélyt, hogy valóra váltsa álmát! Nézd május 28-tól, három héten keresztül minden hétköznap 23.00-tól a TWD izgalmas premier részeit, kövesd figyelemmel, hogy az egyes epizódokban amíg a célkereszt a képernyőn van, hány zombival végeznek a főhősök, számold össze és küldd el megfejtésedet az http://rtlspike.hu/jatek oldalra. Értékes nyereményekért, TWD ajándékokért küzdhetsz meg, de ha szerencsés vagy, akkor tiéd lehet akár a fődíj is! Egy páros repülőút Atlantába, ahol a nyertesek részt vehetnek egy igazi zombitúrán, természetesen a produkció kultikus forgatási helyszínein.

Az elkövetkező hetekben a nézők láthatják a TWD eddigi összes évadját, ősszel pedig az amerikai premierrel egy időben érkezik a csatornára a produkció legújabb, kilencedik évfolyama, természetesen magyar szinkronnal.
The Walking Dead második évad, május 28-án 23.00-tól az RTL Spike-on