Időpont: 
2012. szeptember 21 (Egész nap) - 2012. szeptember 30 (Egész nap)

Okostelefonos kultúrnyomozás és köztéri szaunázás várja a közönséget péntektől a 6. PLACCC Fesztivál nyitóhétvégéjén Budapesten. A magyar és külföldi alkotók rendhagyó, szórakoztató produkcióikkal ismét bebizonyítják, hogy a művészet bárki számára elérhető, és ott is megjelenhet, ahol a legkevésbé számítunk rá.

Jegyár: 
A programok többsége ingyenes
Időpont: 
2011. szeptember 23 (Egész nap) - 2011. október 2 (Egész nap)

Cápák és nindzsák a Nyugati aluljáróban, éneklő és sétáló színészek a belvárosban, művészeti geocaching, életteli pezsgés egy szemérmes Lottóházban, vándorló építési terület, bringás felfedező játék a Duna partján és mobil kiállítás. Ezt kínálja nyitóhétvégéjén az ötödik PLACCC Fesztivál szeptember 23-tól. A programok többsége idén is ingyenes.

Időpont: 
2010. szeptember 24 (Egész nap) - 2010. október 3 (Egész nap)

Utazás térben és időben, képzeletben és valóságban – ezt kínálja a fővárosiaknak az idei Placcc Fesztivál. A rendhagyó művészeti produkcióiról ismert rendezvény egy sikeres pécsi kitérő után szeptember 24. és október 3. között visszatér Budapestre. Az alkotók interaktív nagyvárosi kalandozásra hívják a közönséget.

Időpont: 
2010. május 26 (Egész nap) - 2010. május 30 (Egész nap)

Kukkolós színházi thriller, lakás-kaland-túra és élő, utcai emlékek várják a vendégeket május 26. és 30. között Pécsett. A PLACCC Fesztivál két rendkívül sikeres év után idén először Budapesten kívül is bemutatkozik.

Hirdetés