4. Fürdők éjszakája

Jegyár: 
Elővételben 2.490 Ft, Helyszínen: 2.990 Ft, diák/gyerek/ nyugdíjas jegy nincs
Időpont: 
2011. november 19. 22:00 - szombat - 2011. november 20. 3:00 - vasárnap

A hideg Novemberi időben jól esik egy jó forró fürdőt venni. Ha mindez a szombat esti bulival van összekötve akkor kifejezetten kellemes.

2011. november 19-én negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Fürdők Éjszakája, ezúttal a 4BRO szervezésében. Szombat éjszaka ezért 5 budapesti fürdő (Széchenyi, Rudas, Király, Lukács, Gellért) várja a különleges élmények szerelmeseit. A Rudas fürdőben már jó ideje lehet részünk éjszakai fürdőzésben, amelyet a külföldiek is előszeretettel látogatnak.

Nincs is annál jobb mint nap végén az éjszaka leple alatt a forró vízben lelazítani végtagjainkat. Közben barátokkal cseverészni, vagy ismerkedni. Az pedig különösen nagy élmény, amikor kint 3 fok van, mi pedig a Széchenyi fürdő kültéri medencéjében ebből mit sem érezve pancsikolunk vagy épp vizipisztollyal locsoljuk egymást.

Arra fel lehet készülni, hogy a fürdők limitált szolgáltatással várják a nagyközönséget, ahogy ez tavaly a Széchenyi fürdőben is volt, viszont egy jeggyel 5 fürdőt is meglátogathatunk, ami az átlagos fürdőárakhoz képest barátságos ár, főleg ha belegondolunk, hogy ezzel akár több fürdőt is meglátogathat az, aki bírja szusszal. Mi februárban a második fürdő után kidőltünk.
Az idei zenei felhozatal főleg DJ-kre korlátozódik.

Program
Széchenyi - BURN STUDIOS STAGE - Andro, Karmatronic, Whiteboy
Gellért - RADIO BRO STAGE - Palotai, Superman, Vida G
Rudas - 4BRO STAGE - Jami Hawlik, Soulja
Király - VÍZRAKTÉR STAGE - Infragandhi, Dj Optique
Lukács - FUNZINE STAGE - Naga & Beta, Add2Basket, Crimson, Waxman

2011. november 8. 14:21 - Fürdők Éjszakája 2011 ©Fürdők Éjszakája 2011
Fürdők Éjszakája 2011 November

Jegyelővétel: 2011. november 5.-től a rendezvényben részt vevő öt gyógyfürdő jegypénztárainál, illetve a 4BRO Bisztróban.
Az elővételes jegyek megvásárlására a gyógyfürdők hatályos nyitvatartási rendjében, illetve a 4Bro Bisztróban szerdától szombatig 17-22 óráig van lehetőség.