Tematikus South Park-hetek a humorcsatornán

Decemberig a polgárpukkasztó kisiskolásoké a főszerep a Comedy Centralon!

Tematikus válogatásokkal kedveskedik a South Park rajongók számára a Comedy Central, ahol hat héten keresztül a polgárpukkasztó kisiskolások veszik a kezükbe az irányítást! Az altesti humor jegyében rögtön az első héten a szellentős poénokat tartalmazó epizódok jönnek, majd következnek a politikai, a szuperhősöket kifigurázó, a technológiával és a tanársztorikkal foglalkozó részek, november legvégén pedig az üzleti élet rejtelmei témájú epizódok zárják a sort. Közben egy hónapon keresztül a humorcsatorna social felületén szenzációs South Park relikviákért lehet játszani.

A Járványügyi különkiadást követően - amelynek egyébként magyar szinkronos változatát november 9-én 22:30-tól mutatja be a Comedy Central -, tematikus South Park-hetekkel erősít a csatorna, ezzel igyekezve vidámságot csempészni a szomorkás őszi hétköznap estéinkbe. Rögtön az első héten, október 19-től érkeznek az Üvöltő szelek tematikájú részek a legütősebb szellentős poénokkal. A Lukam nélkül soha című epizód a két kifinomult kanadai művész, Terrance és Phillip kalandjait és azt mutatja be, hogyan szállnak szembe az országukat megszálló Szaddám Husszeinnel. A sorozat fanatikusai számára különösen örömtelinek ígérkezik az első tematikus hét, mivel a humorcsatorna számos klasszikus, korai epizódot vetít le a kultikus széria leginkább megbotránkoztató és polgárpukkasztó időszakából. Ezek közé tartozik az első évadból a Halál, amelyben szintén szerepel a két kanadai „nagyágyú”, de a válogatásba bekerült a sorozat legelső, kultikussá vált epizódja, a Cartman anális beültetése is. Az Öngyulladás című részben Randy Marsh a South Park-i lakók hirtelen felgyulladásának rejtélyére keresi a választ, de érkezik az Emlékezet törölve című rész is, amelyben egy fagyit „ürítő” taco magyarázza el a srácoknak, hogy a Föld nem más, mint egy nagyszabású valóságshow.

A következő hetek tehát a South Parkról szólnak majd a humorcsatornán. Október 26-ától a Parkügyi konzultáció elnevezésű epizódok – az elnökválasztásra hangolódva – az amerikai politikával foglalkoznak. A novembert a Parkmen – a parkonállók nyitja a legjobb szuperhős paródiákkal, a negyedik, Cyber Park elnevezésű hét a XXI. századi modern technológia és az a köré épülő iparág elé állít görbe tükröt, az ötödik a South Park hírhedt-híressé vált tanárait mutatja be Osztály, vigyázz! címmel, az utolsó, Az üzlet az üzlet hetében pedig az üzleti élet rejtelmeit-trükkjeit fedezik fel a srácok, legyen szó a nagyáruházak működéséről, a szórakoztatóiparról vagy a Fogtündér jövedelmező tevékenységéről.

Mindeközben az igazi fanatikusok a Comedy Cental Facebook-oldalán indított játékban is részt vehetnek. A helyesen válaszoló szerencsések négy héten keresztül menő South Park maszkokat nyerhetnek.

South Park tematikus hetek minden hétköznap este 23:25-től a Comedy Cental műsorán!