A Bare Bones Software megjelentette a BBEdit 14.1-es kiadását

A Bare Bones Software ma bejelentette a BBEdit(r) 14.1 kiadását és azonnali elérhetőségét, amely az első funkciófrissítés a professzionális szöveg- és kódszerkesztő legújabb főverziójához.

A BBEdit 14.1 jelentősen kibővíti a Notes rendszert, immár több jegyzetfüzetet is támogat, megfelelő szervezeti fejlesztésekkel, valamint bevezeti a képmegtekintési képességeket és új parancsokat. A BBEdit 14.1 frissítés több tucat további új funkciót, változtatást és fejlesztést is kínál hatékony eszközeihez, és amely a BBEdit 14-et használó összes regisztrált vásárló számára ajánlott, ingyenes frissítés.

A BBEdit 14.1 jelentősen bővíti a BBEdit 14-ben bevezetett Notes rendszert, hogy kényelmes eszközt biztosítson a nem ideiglenes szöveges dokumentumok létrehozásához és mentéséhez, anélkül, hogy az a lemezen lévő számos "untitled text" dokumentummal vagy fájlal zsúfolt lenne. Korábban az összes jegyzet egyetlen Notebookban tárolódott, a BBEdit mostantól több jegyzet (Note) létrehozását támogatja, hogy kielégítse sok ügyfél igényét az adatok változatos tárolására, például munkánkénti alapon.

Az alap Notes szolgáltatáskészletének kiegészítései további segítséget nyújtanak a navigációhoz és a rendszerezéshez: új lehetőségek a jegyzetek elrendezésére a notebook oldalsávjában; és a "Remove Note" parancs az aktuális jegyzet gyors bezárásához és törléséhez. A többfájlos keresés most már tartalmazhatja a notebookokat is elérhető forrásként.

A webfejlesztés megkönnyítése és az új képmegtekintési lehetőségek lehetővé teszik a képek böngészését a lemezböngészőkben és a projektekben, valamint a képek megnyitását a szokásos ablakok oldalsávjain. A képnézet kontrasztos szürke háttéren jeleníti meg a képet, a megfelelő metaadatok részletei a „Remove Metadata” opcióval jeleníthetők meg.

A macOS Monterey-felhasználók számára az új Parancsok-támogatás magában foglalja a "Create Text Document" és a "Create Note" parancsokat, amelyek szöveges dokumentumot vagy jegyzetet hoznak létre a parancsokból biztosított tartalom felhasználásával.

"Nyilvánvaló, hogy a BBEdit 14-ben bevezetett Notes rendszerre nagy igény volt" - mondta Rich Siegel, a Bare Bones Software, Inc. alapítója és vezérigazgatója. "A kapott visszajelzések túlnyomórészt pozitívak voltak, de az emberek többet akartak. A több jegyzet biztosítja a szervezettség megőrzését és az új funkciók lehetővé teszik a rendezést menet közben. A Parancsok alkalmazás felhasználóinak gyakran szükségük van a szövegükre, hogy valahol felhasználhassák, ezért új műveleteink ezt megvalósítják. Összességében a BBEdit 14.1 a BBEdit 14 megbízható szolgáltatási és karbantartási frissítése."

A BBEdit 14.1 a meglévő funkciók továbbfejlesztéseit és finomításait, valamint bizonyos jelentett problémák javításait is tartalmazza, amely a BBEdit 14-et használó összes regisztrált ügyfél számára ajánlott és ingyenes frissítés.

A BBEdit egy nagyvonalú kipróbálási modellt kínál, amelyben a teljes szolgáltatáskészlet a használat első 30 napjában elérhető. A 30 napos kipróbálási időszak végén a BBEdit továbbra is állandó szolgáltatáskészlettel fog futni, amely magában foglalja a hatékony szerkesztési képességeket, de nem tartalmazza a webszerző eszközöket vagy más exkluzív funkciókat. A BBEdit kizárólagos funkciói megvásárolt licenc birtokában bármikor újra engedélyezhetők.

A BBEdit 14.1-hez macOS 10.14.2 vagy újabb (macOS 10.14.6 vagy újabb ajánlott), és teljes mértékben kompatibilis a macOS 12 Monterey rendszerrel. A BBEdit 14.1 összes új funkciójáról és változásáról részletes információ a következő címen található: https://www.barebones.com/support/bbedit/notes-14.1.html

A BBEdit-tel kapcsolatos további információkért vagy a szoftver letöltéséhez látogassa meg a cég webhelyét: https://www.barebones.com/products/bbedit/