Barbie Dreamhouse Challenge - Július 25-én lépj be te is Barbie valódi álomotthonába

Barbie lázban még a világ, hiszen a mozikban ma debütál a nyár kasszasiker, július 25-én pedig a HGTV-n indul a valódi Barbie Dreamhouse Challenge!

Az HGTV sztárjai keltik életre a Mattel ikonikus Barbie-álomházát a „Barbie Dreamhouse Challenge” című, július 25-én, kedden 21 órakor debütáló új vetélkedősororzatban, amelynek  házigazdája Ashley Graham lesz.

A Párt a Warner Bros. Pictures Barbie című filmjének várva várt bemutatója után a HGTV bemutatja a Mattel ikonikus játékot, a Barbie®-álomház nagyszabású, életnagyságú felújítását, így a valóságban is minden idők legnagyobb, legmerészebb és legszeszélesebb otthonát legújabb vetélkedősorozatában, a Barbie Dreamhouse Challenge. Az HGTV-n július 25-én, kedden 21 órakor debütáló négyrészes eseménysorozatban, házigazdája Ashley Graham modell, tervező, író és üzletasszony lesz, nyolc csapat HGTV-szupersztár és egy szuperált Food Network-séf vesz részt, akik egy dél-kaliforniai otthont alakítanak át egy valóságban is. Egy elkötelezett Barbie-rajongó pedig egyszeri és megismételhetetlen vakációt nyer az elkészült otthonban!

A Barbie Dreamhouse Challenge -ben számos híres meglepetés vendég talál meg, köztük a film legnagyobb sztárjai is felbukkannak. A vetélkedő során a népszerű tervező és a Barbie munkatársa, Jonathan Adler lesz a zsűrielnök a HGTV tervezője és a Barbie-álomház szakértője, Tiffany Brooksoldalán, akikhez minden héten egy-egy újabb híresség csatlakozik vendég zsűritagként. Minden egyesületben csodálatos található és nosztalgikus Barbie-tartalmakkal találkozhatunk majd, majd módosítsa a csapatot az ikonikus Álomházra jellemző, merész terveket valósítanak meg az egész asztallal, többek között egy világító táncparkettet és egy íróként is funkcionáló akváriumot, valamint olyan zseniális játékelemeket, mint a Barbie gardróbtartót és a Barbie gardróbtartót. A vetélkedő végén a győztes tervezőcsapat nevében adományt ajánlanak fel a Save the Children (Mentsük meg a gyermekeket) szervezet számára.

„Mindehhez a HGTV eddigi legnagyobb felújító sztárjait gyűjtöttük össze, hogy egy valódi, tökéletesen működő Barbie-álomházat hozzanak létre – mondta Ashley. – A csapatokon nagy a nyomás: a tervezés közben a megszokott komfortzónájukat messze hátrahagyva kell szabadjára engedniük a kreativitásukat, hogy egy olyan házat álmodhassanak meg, amelyet Barbie is nevezne saját otthonának. "

Az extra hosszú, 90 perces premierben Ashley és a versenyzők inspiráló utazást tesznek a Mattel főhadiszállására, ahol észvesztő Barbie-meglepetésben lesz részük. A vetélkedő nyitányaként a menő ingatlan- és dizájnerpáros, Egypt Sherrod és Mike Jackson (Married to Real Estate) a földszintet érintő erőpróbán száll szembe az otthonfelújítási szakértő Jasmine Roth (Help! I Wrecked My House) és a Food Networkről ismert séf, Antonia Lofaso (Beachside Brawl) párosával.

Egypt és Mike az 1990-es neonszínű Barbie-stílusából merítenek ihletet, hogy a bejáratot, a nappalit és az étkezőt egy minden képzeletet felülmúló rózsaszín paradicsommá alakítsák át. Jasmine és Antonia egy csodálatos konyhát és családi pihenőszobát hoznak létre az 1960-as évek stílusában, modernkori elemekkel, amelyekben gombra előbukkanó készülékek és a 20. század közepének elegáns motívumai is megtalálhatók. Az első Barbie tervezőjeként ismert Kitty Black Perkins meglepetés fekete vendégként jelenik meg.

A második rendezvény folytatódik az évad során versenyző HGTV-s otthontervezési és felújítási szakértő sztárok felvonulása. Nischelle Turner (Entertainment Tonight) vendégceleb zsűritagként fogja értékelni Ty Pennington (Rock the Block) és Alison Victoria (Windy City Rehab) munkáját, akik egy 1970-es évekbeli, menő, diszkó témájú „férfibarlangot” hoznak létre Ken évek számára, míg Jonathan Knight és F) Kristar Cresthouse19 csix8-at. hívják segítségül, hogy életre keltsék a fő lakosztályt .

A harmadik héten Keith Bynum és Evan Thomas (Bargain Block) dobják fel az előkertet és a ház külső részeit egy kilencvenes évekbeli játékos csavarral, Brian and Mika Kleinschmidt (100 Day Dream Home) pedig az Y2K időszakára jellemző, őrületes csodavilágot építenek fel a hátsó kertben. Az ő igénybevételeiket a sztárvendég Marsai Martin (Black-ish/Feketék fehéren) értékeli majd.

A finálé Barbie jellegzetes stílusa előtti tiszteleg a Christina Hall és James Bender (Christina on the Coast) által tervezett futurisztikus gardróbbal és öltözőhelyiséggel. Michel Smith Boyd és Anthony Elle Williams (Luxe for Less) egy olyan elegáns dolgozószobát terveznek, amely méltó Barbie legendás életrajzához. A jelentős tereket a sztárvendég divattervező, Christian Siriano fogja kiértékelni.

A Barbie Dreamhouse Challenge a Mission Control és a Mattel Television gyártásában készül.