Helyszín: 
Időpont: 
2014. március 29 (Egész nap) - 2014. március 30 (Egész nap)

Március 29-30. között hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Ízek Vására a Millenáris „B” csarnokában, amelynek idei központi témája a minőségi kézműves tejtermékek, azon belül is a sajtkészítmények. A korábbi hagyományokhoz hűen az eseményen hazánk 150 kistermelője képviselteti magát, akik többek között olyan különlegességekkel készülnek majd, mint az igazi házi készítésű túrórudi, a különféle bivalytej készítmények, vagy a frissen köpült vaj.

Helyszín: 
Időpont: 
2013. november 8 (Egész nap) - 2013. november 10 (Egész nap)

Különleges és egyedülálló koncepcióval készültek a 6. Kézműves Magyar Ízek Vására szervezői. 2013. november 8-án vadászkürt együttes előadásával nyitotta meg kapuit a vásár, melyen terítékre kerülnek a Magyarországon megtalálható vadak és halfajták.

Még az utolsó pillanatokban is tömött sorokban álltak a vásárlók a világszenzációnak számító őstulok szalámi pultja előtt. Rengetegen keresték fel az újdonságnak számító gasztropontokat is, ahol tésztákat, salátákat, kolbászokat, pörkölteket, leveseket is lehetett kóstolni, természetesen mindet a vásáron lévő termékekből készítve. A vásár szervezői most is nagy hangsúlyt helyeztek a jótékonykodásra: a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítségével rászoruló gyermekeket láttak vendégül a vásáron.

Helyszín: 
Jegyár: 
1.500 Ft/nap, 12 éves korig ingyenes a belépés
Időpont: 
2013. március 8 (Egész nap) - 2013. március 10 (Egész nap)

Ötödik alkalommal rendezik meg a Kézműves Magyar Ízek Vásárát és Gasztropiacot március 8-10. között a budapesti Millenáris B épületében. A vásárra kilátogatók a már megszokott közel 120 magyar termelő mellett friss hús, hal és zöldség standokkal kibővített árukínálatból válogathatnak, illetve az úgynevezett "Gasztropontokban" akár az itt megtalálható alapanyagokból elkészített finomságokba is belekóstolhatnak. Igazi szenzációnak ígérkezik a négyszáz éve kihalt őstulok húsából készült kolbász és szalámi is.

Oldalak

Hirdetés