Egy jól összerakott, kicsit középszerű, bár helyenként vicces horrorfilm. Tinédzserek a főszereplők, azon belül is a lány aki most érkezett az apjával a vidéki kisvárosba, ahol még térerő sincs rendesen. Van egy furcsa szomszédfiú, és van a helyi vagány csávó, aki nem bírja a furcsa szomszéd fiút. Oké, az első klisék már a helyükön, nézzük hogyan tovább.

Sikeres volt a 3. Kézműves Magyar Ízek Vására a Millenárison, amely teljesítette a rendezvénytől már-már megszokott számokat. A 17 ezer látogató a harmadik vásáron is több tízmillió forinttal segítette a magyar termelőket és ez által a magyar gazdaságot.
A vásáron debütált nagyközönség előtt először a magyar kaviár is, amelyet 8 éves előkészület után tudtak elkezdeni készíteni Békés megyében. A látogatók szavazatai alapján a vásár termelője idén márciusban a mézkülönlegességeket készítő Mézmúzeum lett. Második helyen a Békésszentandrási sörfőzde (meggyes sörüket mi is mekóstoltuk és garantáltan finom), míg a harmadik helyen a Sonka Mester végzett.
©2012-3.KMÍV-2
Az idei győztes: Mézmúzeum
A szervezők célja most is teljesült: a vásáron ugyanis 17 000 látogató több tízmillió forint értékben vásárolt magyar termelőktől származó különleges magyar ízeket. Az elmúlt egy év sikereit látva a szervezők új helyszíneken népszerűsítik majd a magyar ízeket és országszerte szeretnének új boltokat is nyitni. A március 19-én nyíló Budapesti Tavaszi Fesztiválon is találkozhatunk a legkedveltebb magyar ízekkel, ahol a Budapesti Fesztiválközpont felkérésére a Kézműves Magyar Ízek csapata készíti a magyar ételeket is. Legközelebb pedig Szegeden nyílik Kézműves Magyar Ízek üzlet.”
©2012-3.KMÍV-1
Az első három helyezett: 1. Mézmúzeum 2.Békésszentandrási sörfőzde 3.Sonka Mester
A következő Kézműves Magyar Ízek Vására várhatóan novemberben lesz, addig is további információt bárki olvashat a www.facebook.com/magyarizek oldalon.
Aki pedig budapesti és nem bír a következő vásárig várni, az ellátogathat a Szőlőkert utcai márkabolta vagy az Almárium bisztróba.