Joó Beatrix Barbie kollekciója májusban a BudaParton lesz újra látható

Május 13-tól új helyszínen lesz látható Joó Beatrix Barbie idei, a 65. évfordulóra elkészült különleges kollekciója.

A Sentiments divatház alapítója által egyedi kreációkba öltöztetett babákat egész hónapban a Dobay BudaPart - Cukrászda és Pékségben lehet megtekinteni. Az első napon az érdeklődők találkozhatnak a helyszínen Joó Beatrix divattervezővel és a Mattel magyarországi marketing menedzserével, Török Katával, illetve saját Barbie fotóikat is elkészíthetik az életnagyságú a Barbie dobozban.

Az elismert divattervező Barbie-kollekcióját először március 8-án, 65 sikeres, a választott karrierjében fantasztikus eredményeket felmutató magyar hölgy társaságában mutatták be a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban. (lásd itt) Az egyedi Barbie kiállítás óriási tetszést aratott és sok elismerést kapott, amely arra ösztönözte a Mattelt, illetve Joó Beatrixot, hogy további fővárosi, illetve vidéki helyszínre is eljuttassák a különleges tárlatot. Ennek köszönhetően májusban a finom francia eleganciát árasztó Dobay BudaPart - Cukrászda és Pékségben találkozhatnak az érdeklődők a kiállítással, ahol a puha kárpitos falak, játékos függőhinták, macaron formájú székek, a virágmintás tapéta, a virágos lámpák és asztallapok elegáns környezetet varázsolnak a Barbie babák köré.

Joó Beatrix csodálatos érzékkel öltöztette fel az általa kitalált kreációkba a babákat. Minden apró részletre ügyelve valósította meg a saját Barbie összeállításait, amelyek a topánkától a masnis hajcsatig tökéletes egészet alkotnak. Az első pillanattól tudtuk, hogy olyan kollekció született, amit minden Barbie-kedvelőnek saját szemével kell látnia, ezért is indulunk mostantól vándorútra ezzel a mini kiállítással Budapesten és természetesen vidéken. Örülünk, hogy a márciusi, szűkkörben megtartott debütálás után most már bárki megtekintheti őket. Azon dolgozunk, hogy minél több helyen kiállíthassuk majd ezeket Barbie babákat az országban.” – mondta Török Kata, a Mattel magyarországi marketing menedzsere.

A Barbie tárlatnak örömmel adott otthont elsőként a Dobay BudaPart - Cukrászda és Pékség, amelynek Barbie-rajongó csapata kedves meglepetéssel is várja a betérő vendégeket. A kiállítás ideje alatt igazán édes és speciális Barbie tematikájú finomságok is megtalálhatóak lesznek a kínálatukban.

„Nekem divattervezőként mindig öröm látni, ha kis boldogságot, szép pillanatot, kedves élményt csempészhetek az emberek életébe a ruhákon keresztül. Ez a Barbie-kollekció azért nagyon kedves nekem, mert minden kötöttségtől mentesen, kreatívan alkothattam és ezzel a szabadsággal mámorító érzés volt valami újat, eredetit létrehozni, ami a gyerekekre, felnőttekre egyaránt inspirálóan hathat.” – fogalmazta meg Joó Beatrix.

Az egyedi Barbie kiállítás 2024. május 13. és május 31. között a XI. kerületi Garda utca 1. szám alatt található Dobay BudaPart - Cukrászda és Pékségben tekinthető meg nyitvatartási időben, előzetes bejelentkezés nélkül.