2019. február 24. - vasárnap
Hosszúhetényi tájház

Az idei Év Tájháza díjat a Baranya megyében található hosszúhetényi tájház nyerte. Az elismerést Dr. Cseri Miklós, az EMMI kultúráért felelős helyettes államtitkára adta át az Országos Tájháztalálkozón a tavalyi Év Tájháza díjas Cigándi Falumúzeumban.

Időpont: 
2014. szeptember 20 - 2014. szeptember 21
oroksegvedelem-logo.jpg

Az idei évben szeptember 20-21-én szervezik meg a Kulturális Örökség Napjait. Központi téma a historizmus kora, az I. világháborúhoz és a holokauszthoz kapcsolódó épületek.

Buddha-Bar Hotel, elismerés

Rangos Nemzetközi elismerésben részesült a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace.

Időpont: 
2012. november 17. 11:00

Hamarosan egyéves a BUPAP! Ezt az alkalmat a következő programokkal ünnepeljük.

Időpont: 
2012. szeptember 21 - 2012. szeptember 30
Szauna (Forrás: Rosta Zapletal)

Okostelefonos kultúrnyomozás és köztéri szaunázás várja a közönséget péntektől a 6. PLACCC Fesztivál nyitóhétvégéjén Budapesten. A magyar és külföldi alkotók rendhagyó, szórakoztató produkcióikkal ismét bebizonyítják, hogy a művészet bárki számára elérhető, és ott is megjelenhet, ahol a legkevésbé számítunk rá.

74. éves korában elhunyt Janáky István Ybl-díjas építész. Egy hódmezővásárhelyi értekezleten lett rosszul, majd korházba került és itt érte a halál.

Helyszín: 
Akvárium Klub
Időpont: 
2012. június 2. 16:00

PilleBeton és Csibetone, Konyhatapad és Bomló szövet... Végre elkészültek azok a köztéri betonmunkák, amelyeket a BME-n 2010 óta működő Depó-kurzus építészhallgatói terveztek.

BETONtúra