2019. február 24. - vasárnap
karitacio_logo_2011.jpg

A hét végén Király Viktor a szegedi Arany János Általános Iskolában vendégeskedett, ahol az ott egészségtudatosságért kampányoló Karitáció Alapítvány Bohócdoktoraiba botlott. A rendezvényen az előadóművész is kapott a betegségelűző luficsodákból, de természetesen csak a koncertet követően, hiszen a fiatalok nagyon várták a közkedvelt énekest.

Időpont: 
2011. április 11. 18:00 - 20:00

Az óbudai San Marco Szabadegyetem keretében Dr. Mártai István, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója tart előadást "Elsősegélynyújtás - sürgősségi betegellátás" címmel.

A San Marco Szabadegyetem keretében Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD.: „Létezik komplementer orvoslás” című előadását követő kérdésekről készült videó beszámolónk.

A San Marco Szabadegyetem keretében Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD.: „Létezik komplementer orvoslás” című előadását megelőző megnyitóról készült videó beszámolónk.

Videó beszámolónk Prof. Hegyi Gabriella PhD. „ Létezik komplementer orvoslás” című előadásáról.

A San Marco Szabadegyetemen december 13-án előadó Prof. Dr. Hegyi Gabriella PhD-val beszélgettünk.

A biotechnológia tudományágán belül is az orvosi biotechnológia a XXI. század alkalmazott tudományainak egyik legkiemelkedőbben fejlődő ágazata. 2010. november 29. - december 1. között Pécsett, Európa Kulturális Fővárosában orvosi biotechnológiai konferenciát rendeznek a Hotel Corsoban.