Játéksarok, társasjátékkuckó, játékos licitálás

Két szóval: Játékos Múzéj!

A Múzeumok Éjszakája egyben lezárása is a KönyvTÁRlat című irodalmi-kultúrtörténeti programsorozat idei évadának az Országos Széchényi Könyvtárban.

2018. június 23. 16:00-01:00
Országos Széchényi Könyvtár
1014 Budapest, Szent György tér 4-5-6.
Budavári Palota "F" épület

De mi is vár ránk szombat éjjel?
A nemzeti könyvtárban egy pohár Villányi REDy társaságában indulhat el a pincétől a padlásig, vagy egy zseblámpával a kezében tehet kalandtúrát a sötét raktárak mélyére. Miután pedig megoldotta a nyomozást a Széchényi család kulturális öröksége után és kipróbálta tudását a társasjátékok között, Fritz Zoli és csapata segítségével készítse el saját képregényét majd pihenjen meg a Díszteremben, ahol Nőkből is megárt…, ugyanis a Kossuth-díjas Tordai Teri és lánya, a Jászai Mari-díjas Horváth Lili egy életduettel készül az estére.
Farkas Gábriel & His Band pedig a ’20-as évektől egészen napjainkig idézi meg a magyar könnyűzene klasszikusait.  Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa vagy Máté Péter legismertebb melódiái csendülnek fel nem megszokott feldolgozásban, hiszen a magyar könnyűzene dalait dzsessz-sztenderdként nem játszották korábban. Ne aggódjon, a focirajongóknak sem kell lemondaniuk a labdarúgó világbajnokságról, ugyanis az apumegőrzőben vigyázunk rájuk, amíg a mérkőzéseket nézik.
Bővebb információ itt.