Fahrenheit koncert a Barba Negra Trackben

A TIANSEN melegít a bulin augusztus 29-én.

Szerencsére nem kell újabb 11 évet várni a következő Fahrenheit buliig, ugyanis a banda nyár végén ismét koncertezik, ráadásul újra a fővárosban lépnek színpadra! Ezúttal, a téli klubbuli után, most egy nagyobb helyet vettek célba, a szabadtéri Barba Negra Track lesz az augusztusi esemény helyszíne.

Maróthy Zoliék, egy évvel ezelőtt azt ígérték, hogy akkor lesz folytatás, ha jól sikerül a várva várt decemberi visszatérő koncert, a Gödör klubban. A téli teltházas bulinál persze jobb motiváció nem is kellett a folytatáshoz, ezért ígéretüket betartva a tagok újra hazacsábították Tobola Csabát, hogy üljön a dobok mögé.  A repertoárban most is lesznek meglepetések, de a titok maradjon titok! Gyertek el és éljétek át személyesen!
Addig is, amíg eljön a találkozó napja, hangolódáshoz íme a Gödör klubban készült videó.

A TIANSEN forrósítja majd a hangulatot a '90-es évek legendás rockbandája előtt.
A nemrég alakult fiatal progressive pop-metal csapat a Kőbányai Zenei Stúdió falai között született meg 2017 elején. Zenéjük eklektikus, nehezen behatárolható, progresszív elemekkel díszített, pop-metal.

"Egy kompromisszumoktól mentes, de mégis populáris zenét játszó bandát szerettünk volna összerakni. A fő inspirációink olyan nemzetközi előadók, mint a "Dance Gavin Dance”, a “Circa Survive” vagy a “Saosin”." - így vall magáról a Tiansen zenekar.
Első klipjük 2017. október 11-én látott napvilágot, Rewind címmel.