2019. február 19. - kedd

Fahrenheit koncert a Barba Negra Trackben

Kinyomtatom...
plakát

A TIANSEN melegít a bulin augusztus 29-én.

Szerencsére nem kell újabb 11 évet várni a következő Fahrenheit buliig, ugyanis a banda nyár végén ismét koncertezik, ráadásul újra a fővárosban lépnek színpadra! Ezúttal, a téli klubbuli után, most egy nagyobb helyet vettek célba, a szabadtéri Barba Negra Track lesz az augusztusi esemény helyszíne.

Maróthy Zoliék, egy évvel ezelőtt azt ígérték, hogy akkor lesz folytatás, ha jól sikerül a várva várt decemberi visszatérő koncert, a Gödör klubban. A téli teltházas bulinál persze jobb motiváció nem is kellett a folytatáshoz, ezért ígéretüket betartva a tagok újra hazacsábították Tobola Csabát, hogy üljön a dobok mögé.  A repertoárban most is lesznek meglepetések, de a titok maradjon titok! Gyertek el és éljétek át személyesen!
Addig is, amíg eljön a találkozó napja, hangolódáshoz íme a Gödör klubban készült videó.

A TIANSEN forrósítja majd a hangulatot a '90-es évek legendás rockbandája előtt.
A nemrég alakult fiatal progressive pop-metal csapat a Kőbányai Zenei Stúdió falai között született meg 2017 elején. Zenéjük eklektikus, nehezen behatárolható, progresszív elemekkel díszített, pop-metal.

"Egy kompromisszumoktól mentes, de mégis populáris zenét játszó bandát szerettünk volna összerakni. A fő inspirációink olyan nemzetközi előadók, mint a "Dance Gavin Dance”, a “Circa Survive” vagy a “Saosin”." - így vall magáról a Tiansen zenekar.
Első klipjük 2017. október 11-én látott napvilágot, Rewind címmel.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Müller Péter Sziámi AndFriends az A38 hajón, sztárvendég Ónodi Eszter, az év színésznője.

Magna Cum Laude

Karrierjének két évtizedes jubileumát, különlegesnek ígérkező téli mulatsággal ünnepli a Magna Cum Laude zenekar a Papp László Budapest Sportarénában.