Richard „Old Man” Harrisonról készített emlékműsort a History

Újra láthatjuk a legendás zacist.

Az idén nyáron 77 éves korában elhunyt Richard Harrisonról, a History Channel Zálogcsillagok (Pawn Stars) című műsorának „Öregjéről" készített nagyszabású emlékműsort a csatorna, melynek hazai premierje október 8–án lesz.

A műsor évtizedekre visszatekintve felidézi a világ legismertebb „zacisának” legjobb beszólásait, furcsa kijelentéseit, kemény alkudozásait és legjobb fogásait.
Aki rendszeresen követte a Zálogcsillagok című sorozatot a History-n, annak biztosan nem kell bemutatni a műsor legnagyobb sztárját, Richard Harrisont.
A show nagy „Öregje” 1981-ben alapította a Gold & Silver nevű használtcikk-kereskedését, amely 1989-ben egy költözést követően zálogházként működött tovább. A családi vállalkozás köré épülő sorozat közel egy évtizede fut a History műsorán. A fiatalkorában tengerészként szolgáló „Öreg” az 1980-as években költözött Las Vegasba családjával és nyitotta meg mára világhírűvé vált zaciját, ahol aranytól a ritka fegyverekig, egyedi műtárgyaktól a hihetetlen gyűjteményekig minden értékes dolgot megvesznek és eladnak.

A népszerű műsor az indulását követően hamar az egyik legnézettebb programja lett a csatornának, az epizódok hatására pedig ma már naponta több ezer látogatót fogadnak a világ leghíresebb zálogházában. 
A Gold & Silver zálogház alapítója hosszú ideig küzdött a Parkinson-kórral, és a rajongók már sejthették, hogy valami gond lehet az egészségével, mert egy idő után egyre kevesebbet lehetett látni a képernyőn. „Apám a Zálogcsillagok sorozaton keresztül hatással volt mások életére. Megmutatta, hogyan szeressük a családunkat, a kemény munkát és a humort” – mondta el Rick Harrison, a Gold & Silver ifjabbik főnöke.

Richard Harrison, az „Öreg” életéről különleges dokumentumfilmet készített a History, amelyben nem csupán a műsor elmúlt évtizedének legjobb pillanatait idézik fel, de korábban sosem látott jelenetekben és családi felvételeken is láthatjuk a televíziózás egyik legendás alakját. Az Öreg: a Zálogcsillagok kincsének emlékére a History műsorán 2018. október 8-án 21:00-kor.