Adjunk együtt! - a Paloma művészudvar meghosszabbítja jótékonysági akcióját

2018. november 19. óta számtalan gyerekjáték gyűlt össze a nagyszabású jótékonysági akciónak köszönhetően.

A Paloma művészudvar és közösségi bemutatótér alkotói meghosszabbítják nagyszabású jótékonysági akciójukat, amely egészen 2018. december 21-ig tart, hogy minél több gyerekjátékot gyűjthessenek össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza - Zuglói Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekek számára, hogy így tegyék szebbé, vidámabbá és boldogabbá a kicsik karácsonyát.

A Paloma művészudvar alkotói azért fogtak össze, hogy az adventi időszakban, az ünnepek közeledtével segítséget nyújtsanak azoknak, akik igazán rászorulnak erre. A nagyszabású jótékonysági akciónak köszönhetően a játékokat szegény családok gyermekei számára gyűjtik a közösségi bemutatótérben (Paloma művészudvar, 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 14-16. belső udvar), hogy azoknak a gyerekeknek is szebbé tegyék a karácsonyt, akiknek még az évnek ebben az időszakában is kevesebb ajándék jut. Az összegyűlt játékokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza - Zuglói Családok Átmeneti Otthona kapja, ahol 26 család él mintegy 80 gyermekkel. Az intézmény otthonukat vesztett, krízishelyzetbe került családoknak nyújt menedéket és lehetőséget életük újra kezdéséhez.

A Paloma arra kér mindenkit, hogy ha vannak az otthonaikban olyan jó állapotban lévő gyerekjátékok, amelyeket már nem használnak, hozzák el az akció ideje alatt, hogy azok az otthonban lakó családokhoz kerülhessenek. A gyűjtés során az adományok bármelyik alkotóteremben leadhatóak. A művészudvar honorálja a felajánlók támogatását – a gyerekjátékokért cserébe minden adományozót egy 15%-os Paloma kuponnal lepnek meg, ami a Paloma művészudvar alkotóinál levásárolható 2018. december 22-ig.

A kupont az alábbi Palomás alkotóknál lehet beváltani: Coque'ette by Cq Brand, Domonkos Bernadett, Evetke wear, Giranelli, Handrea design, HAYKA – wood, HUNcut design, JUCO design, Kontur Fashion, MAKE design, Moha design, Moringa, My art jewels, New accent, Papetri paperworks, Pinkponilo, Püspök Anita, Repityke, Roth Anikó, SEra DSGN Jewelry, Silk and more, sulyan design, Szabó Judit, Sziráczki Glass, Vadjutka, White Lemon.   
Támogass te is egy jó ügyet, támogasd a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza – Zuglói Családok Átmeneti Otthonát egy-egy gyerekjátékkal!

A Paloma művészudvar és közösségi bemutatótér 2014 májusa óta működik a belváros kellősközepén, a patinás Wagner házban, azzal a céllal, hogy a designt, a képző-¬ és iparművészetet, valamint a kézművességet népszerűsítse. Jelenleg több mint 40 kézműves, képzőművész és designer munkái láthatóak az udvarban, ahol a látogatónak arra is lehetősége nyílik, hogy személyesen találkozzon az alkotókkal.