Király Viktor 50 árnyalata

Jól kezdődik az év, ha az egy Király Viktor koncerttel indul.

2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével min-enkit lenyűgöző előadóval. Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfonikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park többezres fiatal közönsége előtt.

Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közönségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfonikusokkal ad elő. A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a showhoz nélkülözhetetlen táncosok. 

Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés
Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott - neve most még titok - , aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe és akivel már most is közös dalaikon dolgoznak nem kevesebb céllal, hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Király Viktor árnyalataiból készül tehát egy kollázs, amely remélhetőleg élvezettel tölti el a kedves közönséget 2019. január 10-én este az Erkel Színházban.