Borbarangolás a Badacsonyi Borvidéken 2019.

„Egy jóízű kaland a Vulkánok Völgyében…”

Kóstold meg a badacsonyi borászok pincéiben őrzött legzamatosabb borokat, melyekhez kiváló minőségű ételeket, ínycsiklandó falatokat kínálnak szombat esténként. Gyere és légy része a badacsonyi harmóniának! Foglalj szállást a szállástippekből szemezgetve! Éld át a tavasz örömeit a festői szépségű Vulkánok Völgyében! Szeretettel várunk mindenkit!

Néhány tipp, ha BorBarangolnál, és eltöltenél egy, vagy több éjszakát a Badacsony Régióban!

Előző borvacsoránk: Tilia a Badacsonyi Borvendéglő

Aki részt vett előző borvacsoránkon a Tiliától megszokott színvonalon ezeket tapasztalhatta:

Gourmet ételek, egyszerre modern környezet és hagyományos környezet, válogatott badacsonyi borok, zenés est. Röviden, tömören a borvacsoráink titka a badacsonyi borban és ínycsiklandó ételekben rejlik. Fedezd fel te is!

Következő borvacsoránk: VáliBor - Badacsonyörs 2019. május 25. 19.00 óra

Látogasson el Badacsonyörsre a hétvégén, aki családias hangulatra, kedves vendéglátókra, zamatos borokra, és házias, összetett életekre vágyik egy borvacsora kereti között.

Barna Pince 2019. június 1. 19.00 óra

Kézműves, családi borászat, a Badacsonyi Borvidék festői szépségű Balaton parti községében Ábrahámhegyen. A hozzájuk ellátogatók friss Rozé, Irsai, Rizlingszilváni és Olasz rizling boraik mellett fahordóban érlelt Szürkebarátot, Kéknyelűt, Rózsakőt és Kékfrankost kóstolhatnak, olyan házias ízekkel, amit bárki szívesen fogyasztana. Borvacsorájukon is ezekre számíthat a borbarát.

Folly Arborétum és Borászat 2019. június 8. 19.00 óra

Töltsön el náluk, a Kisörsi-hegy szívében megtalálható, egész évben nyitva tartó badacsonyörsi Folly Arborétum és Borászatban egy kellemes kikapcsolódást nyújtó 4 fogásos borvacsorát újonnan nyíló éttermükben barátaival, szeretteivel. Legyen részese család történetének! Ismerje meg a százéves cédrusok nyugalmát, a varázslatos balatoni panorámát.

Vörös Szőlőbirtok és Borpince - Kalinics Birtok 2019. június 29. 19.00 óra

A nyár elejei borvacsorán különleges ételekkel, hangulattal találkozhat a borbarangoló. Lesz: "rókatál", ropogós csülök káposztás házi nudlival, ribizlis pite rizlinghabbal, zenés est, és természetesen jóízű borok.

Léránt Pince Borkert 2018. június 15. 19.00 óra

Ínyencek figyelem, a pince a következőket kínálja ezen a szombaton: tördemici vulkánfütty, házi kenegetők, grillen sült kolbászkáink kakukkfüves parázskrumplival, almás-tormás céklamártogatóssal, Csuhé kötő kézműves termékbemutatója.

Kisfaludy-Ház Étterem és Borterasz 2019. június 22. 19.00 óra

Utolsó borvacsoránk se kínál kevesebbet egy kellemes nyári estnél, a borvidék kiváló borainál, gyönyörű panorámát és fenséges ételeknél.