Elindult a Julius Meinl Slam Poetry Bajnokság szavazása

Éld át a pillanatot és fedezd fel a benned rejlő költőt a Julius Meinl Slam Poetry Bajnokságán!

A zsűri által megszavazott TOP 9 versenyző produkciója, már elérhető a Julius Meinl Facebook oldalán.

Szavazni 2019. július 12. 17.00 óráig lehet!  A tét nem kevesebb, minthogy közönségszavazás nyertese, valamint a zsűri által 3 legjobbnak ítélt produkció bemutatkozhat a hazai közönségnek az EFOTT nagyszínpadán 2019. július 12-én, pénteken este 21.00-22.00 óra között a Wellhello és Rita ORA produkciója között!

Elődöntő - 2019. július 10. szerda 15.00 óra

Elődöntő -2019. július 11. csütörtök 15.00 óra

Elődöntő - 2019. július 12 péntek 15.00 óra

A Döntő időpontja 2019. július 12. 21.00-22.00 óra között.

Évről évre egyre többen vesznek részt slam poetry versenyeken, hiszen több mint 15, havi rendszerességgel működő slam klubban valamint évente száznál is több rendezvényen edződnek a performance költészet képviselői. Mára már a slam több, mint műfaj: megkerülhetetlen mozgalommá nőtte ki magát.

A Julius Meinl évek óta népszerűsíti „Fizess Verssel” valamint „Meet with a Poem” kampányával a hazai és nemzetközi költészetet. Szlogenük: „Ébreszd fel a benned rejlő költőt” évek óta emberek százezreit mozgatja meg, hogy a Költészet Világnapján (március 21.) valamint a Kávé Világnapján (október 1) papírra vessék gondolataikat.

„Manapság gyakran, elidőzünk a telefonunk felett, kizárva a külvilágot s mindezzel elveszítve annak a lehetőségét, hogy egy-egy pillanatot valóban megélhessünk. Pedig egy vers a mai napig feltöltődést, iránymutatást, vagy akár kikapcsolódást nyújthat mindenkinek. Főképp akkor, ha egy finom kávé társaságában olvassuk, vagy éppen írjuk azt.”– nyilatkozta Takács Péter a Julius Meinl Magyarország ügyvezetője, a kezdeményezés megálmodója.

Most kíváncsiak vagyunk a TE gondolataidra is!

Ha szereted a költészetet, nyitott vagy a világ dolgaira, szívesen inspirálódsz és várod az új kihívásokat, most rajtad a sor, hogy jelentkezz a Julius Meinl Slam Poetry versenyére, melynek döntőjét az EFOTT nagyszínpadán tartjuk 2019. július 12-én pénteken. Várjuk a hazai slam mozgalom amatőr vagy már akár rutinosabb képviselőinek gondolatait is.