Receptversenyt hirdetett a budapesti ÁRKÁD

A bevásárlóközpont Facebook oldalán különböző nemzetek ételeivel lehet nevezni. Receptversenyt hirdetett a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont, amelynek keretében a legfinomabb hazai és nemzetközi ételeket keresik. A recepteket hét kategóriában lehet nevezni július 22-ig. A legjobbakat egy szakmai zsűri választja majd ki, amelyben Dobó Ági és Fördős Zé is részt vesz. Ezek a receptek végül a Food Loft szakácskönyvben is megjelennek majd.

Az Örs vezér terén található bevásárlóközpont ősszel nyitja meg új gasztro-zónáját, amelynek keretében nemzetközi ízélményeket kínálnak majd a látogatóknak. Addig is azonban szeretnék megismertetni a rajongókat azokkal az ízekkel, amelyek nemsokára az ÁRKÁD-ban is megtalálhatók lesznek, ezért a bevásárlóközpont egy receptversenyt hirdetett a Facebook oldalán. A július 22-ig tartó nevezési időszakban a következő linken várják a recepteket: http://bit.ly/arkad-receptverseny-urlap.

A recepteket hét kategóriában lehet feltölteni, amelyek a következők: magyar, olasz, mexikói, japán, francia, távol-keleti, mentes (pl. laktóz-, glutén-, cukormentes). A játék lezárását követően a szakmai zsűri választja ki a legjobb recepteket, többek között Dobó Ági és Fördős Zé részvételével.

A legjobbak kategóriánként az ÁRKÁD Budapest Facebook oldalán lesznek elérhetőek, a legjobb öt-öt pedig az ÁRKÁD Food Loft receptkönyvbe is bekerül. A Facebook oldalon megjelenő receptek egy közönségszavazáson is részt vesznek. Itt kategóriánként lehet majd szavazni és a legtöbb lájkot kapó receptek beküldői egy-egy 20 000 Ft értékű ÁRKÁD Budapest vásárlási utalványt kapnak.

A Food Loft szakácskönyvébe olyan nemzetek ételei kerülnek, amelyek az új éttermek valamelyikében is megtalálhatók lesznek. A beküldött receptek mellett Fördős Zé és Dobó Ági kedvencei, valamint a most nyíló éttermek specialitásai is bekerülnek majd az összeállításba. A játék lezárását követő néhány héten belül a teljes receptgyűjtemény letölthető lesz az ÁRKÁD Budapest Facebook oldaláról.

Az ÁRKÁD legfelső szintjén épülő Food Loft célja, hogy olyan étterem kínálatot biztosítson, amelyek eddig nem voltak elérhetőek a környéken, és amelyek nemzetközi ízélményeket kínálnak a látogatóknak.

Az éttermek összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető a bevásárlóközpontban. Így helyet kap közöttük a belvárosban már népszerű thai fast casual étterem, a padthai wokbar, az à table! francia pékség, a kézműves hamburgereket kínáló Burger market, az olasz ízeket felvonultató Belozzo, a magyaros Katsa, míg a sushi kedvelőit a Tsuru, az organikus ételeket kedvelőket pedig a Yolo Bistro várja