Digitális transzformáció révén válik hatékonyabbá a logisztika és szállítmányozás

Az Infosys segítségével digitalizálja szolgáltatásait a GEFCO.

Az Infosys (NYSE: INFY), az újgenerációs digitális szolgáltatások globális vezetője, partnerségre lép a GEFCO-val, az autóipari logisztika európai vezetőjével és a globális multimodális ellátási lánc szakértőjével, annak érdekében, hogy a következő öt évben támogassa a cég digitális átalakítását.

Az Infosys, a GEFCO kulcsfontosságú üzleti és technológiai partnereként fogja segíteni a csoport újgenerációs üzleti alkalmazás-menedzsment szolgáltatásainak átalakítását. Az Infosys biztosítja Live Enterprise Suite megoldását, hogy ezzel is elősegítse a GEFCO digitális evolúcióját. Ez új képességekkel ruházza fel az ellátási láncot, amelyek biztosítják az információk valós idejű kinyerését és feldolgozását, és célzott visszajelzéseket hoznak létre annak érdekében, hogy segítsék a GEFCO hatékony és intelligens válaszait a teljes értékláncon átívelően. A végső cél az, hogy mindez támogassa a GEFCO-t a versenyképességét biztosító fenntartható megoldások létrehozásában és folyamatosan növelje szolgáltatásinak értékét ügyfelei számára.

Jean-Luc Galzi, a GEFCO informatikai igazgatója az együttműködés kapcsán kifejtette: „Örülünk, hogy a digitális átalakulás útjára lépünk az Infosys-szal. A digitális innováció az ellátási lánc ágazatában kulcsfontosságú, új partneri együttműködésünk segít erősíteni a GEFCO szakértelmét és értéket teremt ügyfeleink számára.”

„Nagyra értékeljük a GEFCO bizalmát és elköteleződését abban, hogy velünk partnerségben lép a digitális megújulás útjára. Közös vízióval rendelkezünk „a lehetőségek kihasználásának művészetéről” és alkalmazni fogjuk a Live Enterprise megközelítésünket annak érdekében, hogy a GEFCO egy új teljesítményszintre léphessen és tovább erősítse piacvezető pozícióját”- kommentálta az együttműködést Karmesh Vaswani, az Infosys ügyvezető alelnöke és globális kiskereskedelmi üzletágának vezetője.