Új dallal jött ki Geszti

Geszti Péter új dalt és animációs klipet készített Noé címmel az újrakezdésről.

Geszti Péter érzelmes új dalt írt NOÉ címmel, amelyhez különleges, rajzos videó klip is készült. A videóban a bibliai Noé története egy kisfiú, egy kislány és egy kutyus fantasztikus utazásán keresztül idéződik meg.

„Apaként régóta azt érzem, hogy nehéz időkben különösen helyt kell állnom: hitet, erőt adni a családomnak, miszerint mi együtt mindent átvészelünk. Ha összeomlik a világunk, nekünk kell megteremtenünk az újat, nem várhatunk másra.

A NOÉ az újrakezdés dala. Nem a COVID-19 járvány ihlette, már jó ideje dolgozom rajta, de a koronavírus adta meg hozzá az utolsó lökést. A fő üzenete: ha úgy érzed, hogy eljött a világvége, cselekedj! A világvége mindenkinek mást jelent: elveszíteni szülőt, szerelmet, barátot, egy kutyát vagy éppen a munkánkat - ez mind megrázó lehet. De higgy magadban, fogd meg a párod kezét, és teremts vele bátran egy új világot. Szeretettel és hittel - járványon innen és túl.” - foglalta össze Geszti Péter dalszövegíró-rapper-rendező.

Ahogy a Noé c. dalban elhangzik: "Ha ezen a világon a semmibe fut is a bárkánk, mi kikötünk együtt a szív látóhatárán!"

A rapper-énekes Gesztinek idén több, mint ötven koncertje és előadása marad el a vírushelyzet miatt, de szokása szerint pozitívan áll a változásokhoz. "Az elmúlt két hónapban itthon dolgoztam, rengeteg időt tölthettem a családommal, egy egész albumnyi dal született, és végre befejezhettem ennek a fontos dalomnak a videó klipjét, amit én írtam és rendeztem."

A Noé c. dalt még jóval a járvány kitörése előtt vették fel, a klip viszont már a karanténban készült, Geszti csak videó hívásokon keresztül találkozott alkotótársaival. A dal szerzői és előadói Geszti Péter és Kálmán Tamás, a klip art direktora Brunszkó László, animátora Bogdán Balázs. A NOÉ országos rádiós premierje a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában volt május 12-én. A NOÉ klipje elérhető a közösségi média oldalakon.

Geszti Péter Youtube csatorna, Geszti Péter Facebook.

Noé kreditek:

Dal címe: NOÉ, Előadó: Geszti Péter feat. Káté

Zene: Kálmán Tamás KáTé, Dalszöveg: Geszti Péter 

Videóklip: GRUND produkció, Forgatókönyv: Geszti Péter

Rendező: Geszti Péter

Art director: Brunszkó László http://behance.net/nikonone

Animáció: Bogdán Balázs "Balu" http://redd.hu/

Kiadó: Ebizone Records, Kiadás éve: 2020

Hirdetés