Idén júliusban Szánsájn fesztivál a Cirko-Gejzír moziban

Díjnyertes filmekből rendez fesztivált a Cirko-Gejzír mozi 2020. július 2. és 29. között.

Több mint nyolcvan film, frissítő italok és nyári hangulat várja a közönséget az ötödik kerületi artmoziban már hagyománnyá vált nyári fesztiválon, ahol olyan közönségsikereket vetítenek újra, mint például a Paterson, az Élősködők, vagy az Izlandi amazon.

A Szánsájn 2020 fesztiválon a korábbi évek hagyományait felelevenítve hűsítő nyári italok kíséretében mozizhat a közönség. Több mint három héten át a Cirko Film és a Mozinet elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd. Naponta mintegy három alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából.

Az előadások között lesznek európai vígjátékok (Együtt megyünk, Egy szó, mint száz: szerelem!, Férfiak fecskében, Szerelmes SMS), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások  (Lavina, Portré egy lángoló fiatal lányról, Bolti tolvajok, A négyzet, Élősködők), történelmi és társadalmi drámák (Volt egyszer egy Németország, Foxtrott, Vörös ügynök), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (Kedi – Isztambul macskái, Paterson, Toni Erdmann, Könyvesbolt a tengerparton) is újra meg lehet nézni.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani, illetve a Cirko-bérletek is érvényesek. Minden jegy mellé hűsítő italok járnak ajándékba.

A Szánsájn fesztivál részletes programja a Cirko-Gejzír honlapján található.