The Carbonfools koncert - Naplemente

A Carbonfools zenekar augusztus 15-én lép fel a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

15-én pont a koncert kezdete előtt megy le a nap, ami csodálatosan látszik majd a budai Vár oldalából, különleges műsorral készülnek az estére a tagok.

„Sok dolog sajnos kimaradt a nyárból, de nem engedhetjük el ezeket, így augusztus 15-én a Várkert Bazár Öntőház udvarán megpróbálunk mindent bepótolni – meséli Fóris-Ferenczi Gábor a zenekar énekese.  Ez gyönyörű hely arra, hogy egy közel kétórás koncerttel ünnepeljük meg, hogy újra találkozhatunk a közönséggel.  – tette hozzá. A zenekar tagjai kényszerpihenő alatt is folyamatosan dolgoztak, még az is lehet, hogy néhány soha nem hallott dalt is be fognak mutatni, de persze a korábbi lemezekről is lesz bőven ismerős dallam.

Az augusztus 15-i koncert előtt a The Carbonfools felugrott forgatni egy meglepetés videót a Várkert Bazár Öntőház udvarához. „Már kora délután felmentünk, hogy minél több helyszínt megnézzük és megpróbáljuk felvenni a videót, de nem volt könnyű dolgunk. Feltűnt, hogy sokan gondoltak a budai Várra, a Várkert Bazárra programhelyszínként vasárnap délután. - meséli dj Titusz. Simán belefutottunk családi fotózásokba, néhány önjelölt insta-celeb pózolásába és láthatóan tinder match-ek reményében is sokan készítettek képeket. Az menő lenne, hogy ha valaki már olyan párral jönne a koncertre, akit a forgatás után ismert meg" – emlékezett Gulyás Barna gitáros. A felvétel egyébként a Sunburned című dal egy akusztik-live session verziója, amihez még a leállás alatt egy igazi home-videó is készült.

15-én pont a koncert kezdete előtt megy le a nap, ami csodálatosan látszik majd a budai Vár oldalából, különleges műsorral készülnek az estére a tagok.

2020. augusztus 15., szombat, 20:00 – Várkert Bazár, Öntőház udvar

Esőnap: augusztus 27. További információ itt. -  FB.