Fedezd fel Madonna „Madame X” világát

Érkezik az énekesnő új koncert-dokumentumfilmjének premierje.

Örömhír Madonna rajongói számára, hogy a várva várt dokumentumfilm, a Madame X október 8-án debütál. A világsztár követői péntek este 20:00 órától tekinthetik meg a döbbenetes alkotást az MTV Magyarország műsorán. A Lisszabonban forgatott film a popikon egyedi és elragadó turnéját örökíti meg, ahol fellépéseit világszerte teltházas közönség üdvözli. A páratlan zenei élmény olyan lenyűgöző és merész utazásra viszi a nézőket, amely során Madonna egy teljesen új arcát ismerhetjük meg.

A Madame X című alkotás Madonna felemelkedését követi nyomon: bemutatja a kultúraformáló zenész, színésznő, rendező, író és sikeres vállalkozó teljes karrierjét. „A világszemléletem megosztása a közönséggel, minél szélesebb körben, rendkívül fontos számomra. Ez egy lehetőség, hogy a film üzenetét és a résztvevők művészeti munkáját még több emberhez juttassuk el egy olyan időszakban amikor a zenére kiemelt szükség van” – árulta el a világsztár.

„Madonna kétségtelenül a világ egyik legnagyobb szupersztárja, aki folyamatosan feszegeti a határokat, és ezzel formálja a popkultúrát. Az énekesnő és az MTV együttműködése nagy múltra tekint vissza, és örömünkre szolgál, hogy tovább erősíthetjük kapcsolatunkat az októberben debütáló Madame X exkluzív világpremierjével” – nyilatkozta Bruce Gilmer, a ViacomCBS zenei tehetségekért, programszervezésért és eseményekért felelős elnöke.

Madonna 2019-ben adta ki tizennegyedik stúdióalbumát, a Madame X-et, amely a Billboard 200-as lista első helyén debütált. Az album sikerét követően a hétszeres Grammy-díjas énekesnő útnak indította a Madame X turnét egy egyedi és bensőséges előadásokból álló sorozatot, amely kizárólag színházakban zajlott világszerte, lehetőséget biztosítva a rajongóknak, hogy egy teljesen új környezetben láthassák az énekesnőt.

Madonna káprázatos koncertdokumentumfilmje, a Madame X október 8-án, pénteken 20:00-kor az MTV Magyarország műsorán!

Hirdetés